Vi söker volontärer för 2019!

Hjälp oss att växa för 2019! Är du över 20 år och identifierar dig som tjej? Brinner du för jämställdhet och vill bidra till unga tjejers välmående? Vill du vara en del av en härlig, peppande och inspirerande gemenskap? Känner du att du vill engagera dig efter #Metoo revolutionen?

Väsby tjejjour söker nya volontärer! Vi söker ständigt efter fler eldsjälar för att tillsammans jobba för att stötta och stärka unga tjejer! Vi arbetar utifrån en feministisk värdegrund för att även främja jämställdhet, människors lika värde och rättigheter. Vår verksamhet består i dagsläget främst av anonym chatt och mail med stödsökande, under 2018 kommer vi ha flera utåtriktade projekt man kan ta del av och engagera sig i. Kanske är du vårt nästa tillskott som tillsammans med oss kommer att nå nya, gemensamma mål och bidra till att främja allas lika värde?Som volontär hos Väsby Tjejjour kommer du främst att vara en del av vårt stödarbete via chatt och mail, men det finns alltid möjligheter att hitta ett område där just du känner att du trivs och kan göra skillnad. Nya tankar och idéer är alltid välkomna och vi ser fram emot att höra hur du skulle vilja engagera dig, Vi i Väsby Tjejjour utbildar ständigt våra volontärer inom aktuella områden och samtliga volontärer måste genomgå en obligatorisk grundutbildning, som jouren självklart bekostar. Detta för att säkerhetsställa att alla våra volontärer ska känna sig trygga och säkra i sina arbetsroller, samt för att kunna erbjuda ett tryggt samtalsstöd.

 Hjälp oss bryta normen!Vi ser därför gärna sökande med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. All erfarenhet relevant för jouren välkomnas.

Om du är intresserad så maila rekrytering@vasbytjejjour.se så hör vi av oss!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.