Kontakta oss

Tre olika tjejer med This is what a feminist looks like-tröjor

Är du tjej (cis eller trans) eller ung transperson och vill prata med oss anonymt? Under menyn "Jag vill prata med er" kan du läsa om hur du gör det.

Kontakt med anställda

Samordnare: ring 076-052 99 30 eller mejla info@uppsalattj.se
Informatör: ring 073-681 04 80 eller mejla boka@uppsalattj.se

Mejl

info@uppsalattj.se (för kontakt med anställd samordnare)
boka@uppsalattj.se (för kontakt med anställd informatör, bokningar av skolpass, tjejgrupper, workshops med mera)
styrelsen@uppsalattj.se (för kontakt med styrelsen)

Adress

Torsgatan 18
753 13 Uppsala

OBS! Vissa gps:er visar fel på vår adress, hitta.se och google maps visar rätt, använd någon av dem.

Tillgänglighet i vår lokal
Stentrappa med sex trappsteg upp till entrédörren. Vårt kontor och mötesrum ligger på andra våningen utan hiss. Trappan upp till den våningen är bred och lite vriden. Från entrédörren till trappan finns två trösklar. En tröskel in till mötesrummet. Lokalen saknar tillgänglig toalett. Om du vill veta mer hur det ser ut eller har frågor kring detta, hör gärna av dig! Om du vet att lokalen  innebär problem, hör gärna av dig så kan vi träffas på annat ställe.

Press

Vill du i journalistiskt syfte komma i kontakt med oss? Kontakta i förstahand anställd samordnare och i andra hand styrelsen via styrelsemejlen.

Sociala medier

På snapchat, facebook och instagram bedriver vi inte stödverksamhet, men följ och gilla oss gärna där. Då kan fler se att Uppsala tjej- och transjour finns och har då möjlighet att kontakta oss om de vill!

@uppsalattj (Snapchat)
@uppsalatjejochtransjour (Instagram och Facebook)

Affischer och foldrar

Hjälp oss gärna att sprida information om vår verksamhet! Vi har affischer och foldrar som vi kan skicka, mejla önskat antal och adress till anställd samordnare. Affischen finns även bifogad om du vill printa den direkt. 

Bifogade filer