Infoträff - engagera dig i styrelsen!

Datum: 19 februari 2020 18:3019:30
Plats: Uppsala
Anmäl dig på Facebook: Engagera dig i styrelsen!

Är du sugen på att driva Uppsala tjej- och transjours arbete framåt under 2020? Då kan du kandidera till vår styrelse! Du får chansen att vara med och påverka i en feministisk organisation och får en massa härligt syskonskap på köpet.

Kom på informationsmöte där du får veta vad det innebär.

Vi söker nya styrelseledamöter inför styrelseåret 2020 (mars 2020-mars 2021)! Du kan kandidera till många olika poster såsom ledamot, ordförande, sekreterare och suppleant.

Du behöver inte ha några förkunskaper, det viktiga är att du har en feministisk värdegrund och att du gärna engagerar dig för tjejers och unga transpersoners välmående och rätt till ett liv utan våld och förtryck.

Mötet hålls i vår lokal på Torsgatan 18 i Uppsala.

Under mötet kommer du ha möjlighet att ställa frågor till personer i valberedningen som också tidigare har suttit i styrelsen.

Om du inte har möjlighet att komma på mötet men känner dig taggad att kandidera - kontakta då vår valberedning Elin, Linnea och Frida direkt - valberedning@uppsalattj.se.

Vad krävs? Att du: 
  Engagerar dig mars 2020-mars 2021.
  Kommer på möten 1 gång/månad (paus över sommaren).
  Kan lägga ca 5-10 h/månad på styrelsearbete (inklusive mötestid).
  Är tjej/kvinna (cis/trans) eller transperson.
  Är 18 år eller äldre

Kandidera såhär: 
Mejla valberedning@uppsalattj.se. Senast 25 februari! Svara på dessa frågor:
  Vilken post söker du? (ordförande, sekreterare, kassör, medkassör, ledamot eller suppleant).
  Varför vill du vara med i styrelsen på den posten? (max 150 ord).
  Vad tänker du att du kan bidra med till styrelsearbetet? (max 150 ord).
  Beskriv din tillgänglighet för styrelsearbete under perioden mars 2020 - mars 2021. Övrig planerad sysselsättning samt andra aktiviteter/engagemang? (max 50 ord)

För mer info: 
Kontakta vår samordnare Chris-Emelie Denstedt på 076-0529930‬ eller info@uppsalattj.se. Eller mejla valberedningen Elin, Linnea och Frida direkt - valberedning@uppsalattj.se.

Bara gört!

Tillgänglighet i vår lokal
Stentrappa med sex trappsteg upp till entrédörren. Vårt mötesrum ligger på andra våningen utan hiss. Trappan upp till den våningen är bred och lite vriden. Från entrédörren till trappan finns två trösklar. En tröskel in till mötesrummet. Lokalen saknar tillgänglig toalett. Om du vill veta mer hur det ser ut eller har frågor kring detta, hör gärna av dig!