Vit bakgrund med text och bild. Först texten "Engagera dig i styrelsen! Var med och påverka i en feministisk organisation!". Därunder Uppsala tjej- och transjours illustrerade logga som är en rödrosa vimpel, inuti vimpeln står UPPSALA TJEJ- OCH TRANSJOUR.

Infomöte om styrelsearbete!

Informationmöte
Datum: 17 januari 2018 20:0021:00
Plats: Uppsala

★ STYRELSEARBETE FTW! ★ 
Är du sugen på att driva Uppsala tjej- och transjours arbete framåt under 2018? Då ska du komma på vårt informationsmöte om vad det innebär att sitta i vår styrelse!

Som ideell styrelsemedlem möjliggör du att vår förening kan stötta tusentals unga tjejer (cis och trans) och unga transpersoner samt att vi kan jobba förebyggande mot sexuellt våld! Du får chansen att vara med och påverka i en feministisk organisation och får en massa härligt syskonskap på köpet.
 

Vad kan jag kandidera till för poster?

Vi söker nya styrelseledamöter inför styrelseåret 2018 (mars 2018-mars 2019).
Du kan kandidera till många olika poster och vi söker särskilt en KASSÖR och en administrativt duktig person som kan tänka sig vara "MEDKASSÖR" - dvs ett stöd till huvudkassören.

Se separat inlägg i facebookeventet för beskrivning av de olika posterna som du kan kandidera till.

Då vi är en separatistisk organisation är det ett krav att du är tjej/kvinna (cis eller trans) eller transperson och är 18 eller äldre.

Vad händer på mötet? 

Under mötet hålls en kort presentation om Uppsala tjej- och transjour och vad ett engagemang i styrelsen innebär. Du kommer ha möjlighet att ställa frågor till personer i den sittande styrelsen, jourens anställda samt valberedningen (de som föreslår för årsmötet vilka som ska sitta i styrelsen).

Måste jag kunna något sen innan?

För att sitta i Uppsala tjej- och transjours styrelse krävs ingen tidigare erfarenhet av styrelsearbete. Vi ger alla nya styrelsemedlemmar en introduktionsmapp med bland annat beskrivning hur mötena går till, ordförklaringar så att alla vet vad olika föreningsspecifika ord betyder, olika dokument om verksamheten så att en kan läsa på om tidigare arbete, kommande planer och mycket mer! Vi går gemensamt igenom de olika ansvarsområden som finns och fördelar ansvaret mellan oss alla i styrelsen.

Jag kan inte komma på mötet? 

Om du inte har möjlighet att komma på mötet men känner dig taggad att kandidera - kontakta då vår anställda samordnare som kan svara på frågor och ge kontaktinformation till valberedningen: Chris-Emelie Denstedt, info@uppsalatjejjour.se, 076-0529930

Kontaktinformation 

Mötet hålls i vår lokal: Torsgatan 18
Telefonnummer om du har frågor eller har svårt att hitta: 076-0529930

Tillgänglighetsinformation 

Vår lokal ligger i en byggnad med dåligt tillgänglighet för personer med viss fysisk funktionsnedsättning då entrén har trappor utan ramp och mötesrum ligger på våning 2 utan hiss.