Gör vårt arbete möjligt

Logga som visar att du stödjer Uppsala Tjejjour

Vi i Uppsala tjej- och transjour utför ett omfattande arbete på helt ideell basis. Vi finansierar vår verksamhet genom bidrag. För att kunna utveckla vår verksamhet och hålla hög kvalité behövs dels duktiga och engagerade jourare, och dels en bra ekonomi. Därför är vi, och många med oss, glada om du anser att vi utför ett bra och viktigt arbete och vill stödja oss i det!

Bli stödmedlem

Som stödmedlem blir du medlem i vår förening och betalar medlemsskapet som kostar 150kr/år. Skriv stödmedlem och ditt namn i meddelandefältet när du betalar så kommer du med på vår tacklista!
OBS! Vi skriver endast upp dig på tacklistan om du skriver ditt namn i meddelanderaden, önskar du vara anonym kan du skriva endast "stödmedlem"
Swish: 123 155 29 67
Plusgiro: 1727861-5

Ge ett bidrag

Som bidragsgivare kan du ge ett valfritt bidrag som är så litet eller stort som du vill. Alla bidrag räknas! Skriv bidrag och ditt namn i meddelandefältet när du betalar så kommer du med på vår tacklista!
OBS! Vi skriver endast upp dig på tacklistan om du skriver ditt namn i meddelanderaden, önskar du vara anonym kan du skriva endast "bidrag"
Swish: 123 155 29 67
Plusgiro: 1727861-5

Stödlogga
Du som ger 5000 kr eller mer får en logga som berättar att du stöttar vår verksamhet (bild ovan). Den kan till exempel användas på din hemsida eller i sociala kanaler. Ange din mejlladress i samband med insättningen eller kontakta oss så skickar vi över den! Vi förbehåller oss rätten att neka användandet av denna logga till bidragsgivare som går emot vår värdegrund.

Bli jourare

Som jourare jobbar du ideellt med att stötta och peppa tjejer (cis och trans) och unga transpersoner och får en massa härligt syskonskap och systerskap på köpet! För att bli jourare måste du gå en jourutbildning.