Anonym

Är jag för fet för att få pojkvän? (Väger 80 kg och är 1,65 cm)

Svar

Hej!

Vad fint av dig att skriva till oss, och såklart är det inte så! Vikt och utseende är något som många funderar kring och det är lätt att känna sig otillräcklig i en värld där bara en viss typ av kroppar syns i media. Många oroar sig för att de är för smala, för tjocka, för blonda eller för mörka – det kan kännas som att en aldrig är bra nog. Men det är du, alla gånger om!

Kärlek och relationer kan kännas svårt, men det viktigaste att komma ihåg är du alltid är bra precis som du är. Det finns inga egenskaper och ingen typ av utseende som en måste ha för att vara i ett förhållande. Och det finns inget som säger att en måste vara i ett förhållande. Oavsett vad någon sagt eller hur personen på modemagasinet ser ut. Så svaret på din fråga är nej. Du är helt perfekt vare sig du vill vara singel, vara i ett förhållande eller vad du än vill göra!

Vill du prata mer om vikt, kärlek eller vad som helst får du gärna skriva tillbaka här, eller chatta med oss. Chatten är öppen 19-21, tisdagar, torsdagar och söndagar och där kan en prata om vad en vill.

Kram, Uppsala Tjejjour