Min kompis är påkommen:((

Min kompis har sovit över hos sin kille som bor i en annan kommun inatt. Det är inte första gången utan hon har gjort det i över ett år, och jag har hjälpt henne med det typ för varje gång har hon ljugit för sina föräldrar och sagt att hon sover hos mig. Iallafall, nu har hennes föräldrar fått veta det och det känns som att hon inte kommer få vara med mig något mer:( Om det händer så undrar jag..
Om vi inte får vara med varandra, kan vi vara med varandra i smyg då? Eller är det fel?:(

Svar

Hej!

Vad bra att du har hittat till oss! Det låter som att du är i en svår situation just nu... Menar du att det känns som att era föräldrar inte kommer att låta er vara med varandra något mer eftersom hon använt det som ursäkt för att åka till den här killen? Det måste kännas jobbigt i så fall... Du vill ju vara med din kompis. Det är inget konstigt med det. Och det måste vara jobbigt att inte få vara med henne. 

Du kanske inte behöver börja fundera på om det är okej att smyga med att vara med varandra än, innan du vet om hennes föräldrar kommer att säga att ni inte får vara med varandra något mer. För du vet ju inte än om de kommer att säga så. Men om det blir så så kan du chatta med oss någon kväll så kan vi prata om det!

Ta hand om dig!

Kram,
Uppsala Tjej- och Transjour