???????!

Hej!

Vad bra att du har valt att höra av dig till oss! Du berättar att du har bytt till en ny skola alldeles nyligen och du nu längtar tillbaka till din gamla skola och vänner. Ibland när man byter skola så kan det bli en omställning för man kanske inte träffar sina gamla vänner lika mycket. För att det inte ska kännas som att man aldrig mer kommer träffa dem så kan man behöva hitta nya sätt att umgås. Har du pratat med dina gamla klasskompisar efter att du har bytt skola? Ni kanske kan planera in dagar när ni kan träffas och leka på firitiden eller göra någon rolig aktivitet? Du berättar också att du tycker om din nya skola och att de som går där är snälla. Vad roligt att det går bra för dig i nya skola! 

Ta hand om dig, och hör gärna av dig till oss och berätta hur det har gått. Du får också gärna höra av dig om du har fler frågor.

Kramar/ Uppsala Tjejjour

Jag har precis bytt skola. Det känns om att jag har flyttat fast jag inte har det. Det känns som att jag aldrig mer kan leka med mina gamla klasskompisar. Fast jag har många nya vänner längtar jag tillbaka ofta. Men jag gillar Min nya skola också. Dom är också snälla. Vad ska jag göra?

Frågan ställdes 18 augusti 2012

Kategori