leb eller bi eller hetero????!

Jag och min kompis har haft sex, och det va jätte skönt! (hon är leb)och jag vet inte om jag är leb, bi eller hetero. Men problemet är att vi träffas aldrig utanför skolan (för hon bor i uppsala) och när vi hade sex så hade vi det på skolans toalett men nu är jag rädd att det är förbjudet att ha sex i skolan och jag vågar inte fråga nån vuxen för det blir så j*vla PINSAMT. SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!

Vad bra att du hört av dig till oss med din fundering!

Du skriver att du och din kompis har haft sex med varandra och att du tyckte det var skönt. Nu så undrar du om du är lesbisk, bi eller hetero.  Dina funderingar är vanliga, många undrar vilken sexuell läggning de har och vill definiera vad man är. Vad tycker du? En del mår bra av att definiera sin sexuella läggning medan andra inte tycker att det är viktigt. Dessutom kan det vara så att ens sexuella läggning inte är densamma hela tiden, utan den förändras genom livet. Om du vill läsa mer om olika sexuella läggningar så är den här länken jättebra: http://www.tjejjouren.se/tjejguiden/sex/sexualitet-ar-du-homo-hetero-eller-bi-6739

Du skriver också att ni har haft sex på toaletten i skolan och nu är du rädd att det är förbjudet. Sex kan man ha på många olika ställen, så du ska inte vara orolig. Du berättar även att du och din kompis inte träffas utanför skolan. Hade du velat träffa henne utanför skolan? Är det något som hindrar er från att träffas? Du kanske skulle kunna prata med din kompis och se om ni tillsammans kan se till så att ni kan umgås och ha det skönt, om det är det du vill, även utanför skolan.

Hör gärna av dig om du funderar över något annat!

Ta hand om dig.

Kram/Uppsala Tjejjour

Frågan ställdes 23 november 2011

Kategori