anonyma tjejen!

Hej! Jag har onanerat väldigt länge och fått orgasm nästan varje gång. Men varje gång jag får orgasm kissar jag på mig! Jag har läst om fontänorgasm men jag vet att det är kiss, 100% säker på det. Det är gult och luktar precis som kiss gör och jag kan inte stoppa det från att rinna ut heller. Det spelar ingen roll om jag har varit på toaletten innan, det kommer alltid ut kiss. Varför kissar jag på mig? Vad kan jag göra för att inte kissa på mig? Tack på förhand!

Svar: Hej! Du berättar att du när du onanerar och får orgasm kissar du på dig, och att du är säker på att det är urin. Jag tycker att det låter bra att du onanerar och att det är skönt för dig, och jag tycker inte att du ska sluta för att du kissar på dig.

När en får orgasm så slappnar musklerna i kroppen av och då kan det också läcka lite urin. Tyvärr kan jag inte svara på frågan mer utförligt eftersom jag inte är någon expert på hur kroppen fungerar. Om du vill kan du kontakta en ungdomsmottagning, där de kan svara på frågor kring hur din kropp fungerar, varför och vad du kan göra om du upplever något som ett problem. Om du vill kan du också söka på andra svar på liknande frågor i tjejjourens frågelåda: http://www.tjejjouren.se/publicerade-svar-41

Kram!

/Uppsala tjejjour

Frågan ställdes 23 juni 2013

Kategori