Problem med en kille

Jag är en tjej på 13 år. Jag har haft ett oseriöst förhållande som man inte ens kan räkna som ett förhållande för det var ingen skillnad som före, eftersom jag för feg och tackade nej till när killen frågade om jag ville kyssas eftersom jag var för feg. Nu har jag nyligen varit på ett idrottsläger där jag träffade en väldigt snäll och snygg kille(jag visste vem han var men hade inte snackat med honom tidigare). Nu några veckor efter skulle jag så gärna iaf få kontakt med honom igen men problemet är att han varken har IG, jag har inte hans telefonnummer och han sc funkar inte vad ska jag göra?

Svar

Hej! Vad fint att du skriver till oss!

Det är inget konstigt med att tycka att det är lite läskigt att kyssas, jag tycker att du var modig som sa nej! Om något inte känns helt rätt så ska en alltid säga nej. 

Vad roligt att du har träffat någon som du gillar! Finns det någon annan på lägret som kanske har hans telefonnummer eller något annat sätt att kontakta honom på? Typ en gemensam kompis, en tränare, eller någon annan som var där? Och i så fall, hur skulle det kännas att fråga den personen om hans nummer?

Stor kram, Uppsala tjej- och transjour