Tjej håller sin arm om en annan leende tjej, båda möter åskådarens blick

Bra att du hittat hit!

Till oss kan du som är tjej (cis eller trans) vända dig om du vill prata om någonting, vad som helst. Om du är glad, ledsen, arg, undrande eller om du har blivit utsatt för något. Inget problem är för stort eller för litet. Vi är alla tjejer och vi finns här för att lyssna på dig och ta dig på allvar. För att vi vill, och för att vi vet att det kan kännas skönt att prata med någon ibland. Du får vara anonym om du vill och vi som svarar har tystnadsplikt.

Du kan chatta med oss, skriva till vår frågelåda, eller boka ett personligt möte.

Chatta med oss

Under våra jourtider kan du chatta med oss här.

Chatten är öppen Tisdag, kl 18:00-20:00. Torsdag, kl 19:00-21:00. Söndag, kl 19:00-21:00.

PÅ GÅNG

jun
9
Uppsala Summer Party Uppsala konsert och kongress UKK, Uppsala
Tjej chattar med laptop

Chatta med oss i sommar!

Under juni, juli och augusti har chatten öppet tisdagar kl 18-20 och söndagar kl 19-21. Frågelådan är öppen hela sommaren!

Porträttbild av Thérèse Paulsen

Fråga jourjuristen

Thérèse Paulsen är Uppsala Tjejjours egen jurist. Som Uppsala Tjejjours jurist tar hon emot frågor och funderingar från dig som är utsatt för brott och lämnar kostnadsfri juridisk rådgivning. Vilka rättigheter har jag som brottsoffer? Kan det vara en brottslig gärning jag utsatts för? Thérèse kan svara på frågor om polisanmälan, polisförhör och rättegång. Ingen fråga är för stor eller för liten! Uppsala Tjejjours jurist nås lättast per mail jurist@uppsalatjejjour.se eller telefon 070-303 03 87.

Tre tjejer

Tjejguiden

I Tjejguiden kan du läsa om ätstörningar, stress, kåthet, misshandel, rus, trakasserier relationer och mycket mycket mer!

Regnbågsflaggan

Vi vänder oss till ALLA tjejer

Uppsala Tjejjour vänder sig till ALLA tjejer - trans, cis, bi, homo, hetero och alla tjejer som anser sig vara mellan eller bortom dom begreppen. Det ser vi som en självklarhet.