Om oss

Workshop, fem glada personer runt ett bord

Tjejjouren Torsby är en del av Tjej- & Kvinnojouren Nordvärmland. Kvinnojouren har funnits sen 1991 och tjejjouren startade hösten 2017! Vi är en ideell förening, politiskt och religiöst obunden som tror på ett samhälle fritt från våld. 

Vi finns för att stötta och lyssna på tjejer som av olika anledningar mår dåligt och/eller behöver någon som lyssnar. Vi som jobbar här, både anställda och ideella, är bra på att lyssna och utgår alltid från den stödsökandes, dina, behov. Vi möter dig utifrån hjälp till självhjälp och tror alltid på din berättelse utan ifrågasättanden.

Det är alltid du som kontaktar oss som väljer vad du vill dela med dig av/fråga om. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i kontakten med oss. Därför har alla på Tjejjouren Torsby avgett ett tystnadslöfte. Vi på jouren har ingen anmälningsplikt men vi hjälper gärna till vid eventuella kontakter med polis och andra myndigheter. Vid sådana kontakter tar vi alltid ditt parti och stödjer ditt beslut, vad som än händer.