Pressklipp

Tjejjouren Väst lanserar ny app på Internationella flickdagen

Unga tjejer vittnar mer än någonsin om sexuella övergrepp, pojkvänners våld, ångest och tankar på att ta sitt liv. Trots alarmerande statistik brister samhällets skyddsnät. Därför släpper Tjejjouren Väst appen Stella. Ett digitalt verktyg som tar vid där samhällets stöd inte räcker till, det berättar man i ett pressmeddelande.

Pressklipp
7/10

Tjejjouren i Arvika stöttar på Mârten

I helgen är det Arvikamârten och många kommer att befinna sig ute sent på kvällen. Tjejjouren som tidigare trygghetsvandrat på mârtenskvällarna kommer i år även att ha ett tält på plats dit ungdomar kan komma för stöd och samtal.

Pressklipp
5/10

Tjejjouren Väst /// Ny app ska stötta utsatta kvinnor – dygnet runt

– Många unga tjejer är väldigt källkritiska, vilket är bra, och de har efterfrågat information som man kan lita på. Appen ska vara en sådan källa med tillförlitlig fakta, säger Josephine Kollén, kommunikationsansvarig och projektledare för appen Stella på Tjejjouren Väst, till tidningen.

Pressklipp
5/10

Kändisevent till förmån för Tjejjouren Väst: ”Det är fantastiskt”

– Det känns lite osannolikt och samtidigt jättespännande att vi blir uppmärksammade på det här viset. Jag visste inte ens att de visste att vi fanns på kartan, det är fantastiskt. Det är pengar som är så värdefulla, säger Gabriella Graflund, verksamhetsansvarig på Tjejjouren Väst.

Pressklipp
22/9

Tjejskjutsen (en del av Ungdomsjouren Bellis)

”Tjejskjutsen” ser till att ingen kvinna ska behöva gå hem ensam. Idag är nära 2 000 kvinnor engagerade i Facebookgruppen. Tjejskjutsen är en del av Ungdomsjouren Bellis.

Pressklipp
20/9