Så här kan du söka stöd

Vill du söka stöd hos Stockholms Tjejjour, eller prata med någon av Stockholm tjejjours anställda? Här hittar du öppettider, mailadresser och telefonnummer för att kontakta oss.

Stockholms tjejjour riktar sig till ALLA tjejer. Det spelar ingen roll vilket kön som till exempel står i ditt pass eller födelsebevis. Läs mer under Målgrupp!

Jag vill söka stöd

Vi finns för att lyssna på dig, oavsett vad det handlar om och hur du vill berätta det. Du är välkommen att höra av dig till oss för att prata, skriva eller chatta om precis vad som helst. Du kan skriva till oss i frågelådan här på hemsidan, maila oss 24/7 och på måndagar och onsdagar mellan 17:00 - 19:00 samt 19:30 - 21:30 på lördagar mellan 14:00 - 16:00 kan du chatta med eller ringa till oss. Du har alltid rätt att vara anonym och vi har tystnadsplikt.

Om vi inte svarar på vår telefon så kan du alltid lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig så snart vi kan. Kom ihåg att säga ditt telefonnummer om du vill att vi ska ringa upp dig. Berätta gärna om det är en särskild tid som passar att vi ringer upp dig.  Vi svarar alltid så snart vi kan, men eftersom vi är en ideell verksamhet med små resurser kan det ibland dröja innan du får svar.

Vi på Stockholms tjejjour är själva tjejer. Vi gör det här på vår fritid för att vi vill, för att vi tycker att ni är viktiga och värdefulla och för att vi vet att det behövs en fristad för tjejer!

Så kan du kontakta oss:

  Chatta måndagar och onsdagar mellan 17:00 - 19:00 & 19:30 - 21:30 och lördagar 14:00 - 16:00
  Ring oss på nummer 08-644 40 45, måndagar och onsdagar mellan 17:00 - 19:00 & 19:30 - 21:30 och lördagar 14:00-16:00
  Skriv i frågelådan här
  Maila oss på kontakt@stockholmstjejjour.nu

Är vår chatt stängd?
Det finns säkert någon annan tjejjour som har sin chatt öppen.

Inget är för stort eller för litet för att kontakta oss. Du som kontaktar oss kan berätta vad du vill. Det stannar hos oss. Vi har tystnadsplikt och ingen anmälningsplikt och du kan vara helt anonym i din kontakt med oss. På Stockholms tjejjour är det du som är experten, vi tror dig och står på din sida!