Stockholms tjejjour söker flerspråkiga jourtjejer!

Behärskar du arabiska, polska, persiska, kurdiska eller andra språk utöver svenska? 

Vill du vara med i en feministisk förening och stötta tjejer som behöver någon att prata med? 

Stockholms tjejjour behöver dig!

En stor brist i samhället i allmänhet och ideella stödverksamheter i synnerhet är att få erbjuder stödsamtal på andra språk än svenska. Idag är stödet för tjejer som inte behärskar svenska språket bristfälligt och ibland obefintligt. Det vill vi ändra på.

I höst arrangerar Stockholms Tjejjour en studiecirkel för nya jourtjejer - för att kunna stötta och stärka fler tjejer. Vårt mål är att få en bredare spridning av språkkunskaper så att fler tjejer kan erbjudas stödsamtal på sitt modersmål.

Alla språkkunskaper utöver svenska och engelska är en merit. För att bli jourtjej hos oss måste du vara över 18 år och delta på vår studiecirkel i höst som består av en introkväll 14 sep och en helgutbildning 16-17 sep samt två föreläsningar under hösten.

Stockholms Tjejjour är en feministisk förening där tjejer stöttar tjejer - framför allt via chatt, telefon och mail. Med tjejer menar vi alla som definierar sig som tjej.

Maila oss på blijourtjej@stockholmstjejjour.nu. Berätta om dig själv, vad du har för sysselsättning och varför du vill engagera dig. Lämna gärna ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 25 juni.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.