Logo Stockholms Tjejjour

Logo Stockholms Tjejjour

Bli jourtjej hos oss!

Vill du vara ett stöd för andra tjejer?

Vill du vara en del av ett feministiskt sammanhang?

Bli jourtjej hos oss!

Nästa studiecirkel börjar 13 september.

Vi vill bredda representationen inom jouren för att bättre spegla vår målgrupp. Erfarenheter av att exempelvis rasifieras, diskrimineras på grund av cisnormen eller utsättas för funkofobi är idag underrepresenterade på Stockholms tjejjour.  Vi hoppas nu på fler språk och erfarenheter i jouren för att nå ut till fler tjejer som behöver stöd.

Vi på Stockholms tjejjour jobbar feministiskt med att peppa och stötta tjejer. Det betyder att vi jobbar för alla tjejers rätt till stöd, oavsett till exempel etnicitet, funktionsvariation eller vilket kön en tilldelats vid födseln. En viktig del i vårt arbete är därför att motarbeta normer i samhället som skapar orättvisa. I vår utåtriktade verksamhet håller vi workshops på skolor och fritidsgårdar för alla unga personer oavsett kön.

Som jourtjej är du ett stöd för tjejer som berättar om exempelvis psykisk ohälsa, ensamhet, fysiskt våld och sexuella övergrepp. Du behöver vara minst 18 år för att bli jourtjej hos oss.

Är du nyfiken på det här sammanhanget? Skicka en intresseanmälan och berätta om dig själv, varför du vill engagera dig och skriv gärna med ditt telefonnummer. Det är meriterande om du behärskar fler språk utöver svenska.

Maila din intresseanmälan till:

blijourtjej@stockholmstjejjour.nu

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.