Hej och välkommen!

Är du tjej och behöver någon att prata med? Stockholms tjejjour riktar sig till ALLA tjejer. Det spelar ingen roll vilket kön som till exempel står i ditt pass eller födelsebevis. Läs mer här!

 Vi finns här för dig oavsett vad det handlar om, stort som litet. Du kan prata om vad du vill, om du är ledsen, ensam, utsatt för sexuella övergrepp eller trakasserier eller har funderingar kring kroppen. Vi finns för att lyssna på dig! Du har alltid rätt att vara anonym och vi har tystnadsplikt.  Du kan prata med oss via vår chatt eller telefon. Varmt välkommen <3

Fråga oss!

Här kan du ställa frågor om relationer, kroppen, sex eller vad som helst. Du är anonym och vi har tystnadsplikt. Vi som svarar på frågorna är jourtjejer från Stockholms tjejjour. Vi lyssnar, stöttar och peppar!

Chatta med oss

Under våra chattider kan du nå vår chatt här.

Måndag: 17:00- 19:00 och 19:30- 21:30

Onsdag: 17:00- 19:00 och 19:30- 21:30

Lördag: 14:00- 16:00

Vit bild med blå prickar

Ledig tjänst!

Stockholms tjejjour söker en kreativ administratör på 50 procent till jourens kansli. Du kommer arbeta i Stockholms tjejjours lokaler på Södermalm i Stockholm.

Tjejguiden

I Tjejguiden kan du läsa om ätstörningar, stress, kåthet, misshandel, rus, trakasserier, relationer och mycket mycket mer.