Armband

Vi strävar hela tiden efter att fler och fler ska veta om att vi finns och vad vi kan hjälpa till med. I dagsläget har vår verksamhet både en kvinnojour och en tjejjour och det är vi så stolta över. Eftersom Pax har både en kvinno- och tjejjour så betyder det att vi har en bred målgrupp att nå ut till.

På en inspirationshelg med Unizon i vintras fick vi ta del av en föreläsning som väckte en mängd idéer hos oss som representerade Pax. Äntligen har idéerna blivit verklighet och vi ska nu börja pärla armband som en del av vår verksamhet! Läs mer nedan.

Hur kommer armbanden se ut?

Armbanden kommer pärlas i färgerna blått och lila. Armbanden kommer pärlas med texten ”Stötta, Stärka”, två ledord som vi utgår ifrån i vårt arbete.

Varför pärlar vi just armband?

Vi tror och hoppas att det ska uppfylla två syften. Dels så är ett armband lättburet och vi hoppas att många vill stötta vårt arbete att just stötta och stärka unga tjejer och kvinnor. Vi hoppas också att pärlkvällarna blir ett tillfälle för gemenskap och samtal. Det blir en chans för utomstående att se vår verksamhet och uppleva den värme och gemenskap som den här typen av rörelse står för.

Vart kan jag få tag på ett armband?

Armbanden kommer kosta 50 kronor och pengarna går oavkortat till vår kvinno- och tjejjour. Dels kommer vi sälja dessa när vi rör oss ute i Nynäshamn. Som privatperson kan du även maila oss till info@kvinnojourenpax.org om du är intresserad av att köpa ett armband.

Får jag komma och pärla ett armband?

Självklart! Vi är så glada och tacksamma för den hjälp vi får. Pärlkvällarna kommer ske en gång i månaden och riktar sig till våra medlemmar och volontärer (Läs mer om hur du går tillväga för att bli medlem hos oss HÄR.

Avslutningsvis vill vi rikta ett tack till pärlgrossisten. Besök pärlgrossistens hemsida för att se deras breda utbud av pärlor och pärltillbehör.

Vi är så peppade på att få komma igång med våra pärlkvällar!

Kram! /Kvinno- och tjejjouren PAX