Missa inte!

Ni missar väl inte vad som händer på Kvinno- och tjejjouren Pax i November och December? Läs mer nedan! 
 

- 25/11 Ballongtåg: Den 25 november är det internationella dagen mot våld mot kvinnor vilket vi på kvinno- och tjejjouren PAX vill uppmärksamma. 

För att uppmärksamma detta kommer vi arrangera ett ballongtåg där vi gemensamt går genom Nynäshamn. Efter ballongtåget finns det möjlighet för barnen att få en ansiktsmålning. Det kommer även finnas fika. 

12.50- Samling vid Stadshusgränd 1 
13.00 – Avmarsch 
14.00 -14-30 – Ansiktsmålning för barn och fika.

- 6/12 Föreläsning med en turneaktuell föreläsare: Vi har bjudit in en turneaktuell föreläsare för att prata om machokultur och normer. Kan du gissa vem? Håll utkik på våra sociala medier framöver för att få veta svaret! 

- 13/12 Föreläsning & Lucia-fika med Linda-Marie: Vi fyller 1 år och är så glada att få bjuda in fantastiska Linda-Marie till vår jour för att fira detta!

Hon kommer prata om kroppshets, hur viktigt det är att vara snäll mot sig själv och om sin bok ”Så lärde jag mig att älska min kropp”.

När? 13/12 kl. 17.00
Var? I vår jourlokal i centrala Nynäshamn.

Vi bjuder på fina goodiebags och massa gott lucia-fika!

Vi har ett begränsat antal platser och vi riktar oss i första hand till vår målgrupp, unga tjejer och icke-binära mellan 10 – 26 år, i mån av plats är övriga välkomna. Anmäl dig till tjejjourenpax@gmail.com.

JULKALENDER: Under december kommer vi ha en julkalender med fina priser! Håll koll på våra sociala medier för att vara med i utlottningen. Första paketet presenteras 3/12!
 

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.