atate!

Hejsan!Vi har 2 frågor:1: Vad händer när man blir av med sin oskuld?? Gör det ont ? Blöder det ? 2:Vad är det som kommer ur slidan/fittan/musen/ när man blir kåt ?Mvh A och T

Hej A och T, vad bra att ni frågar sådant ni undrar över! Ni undrar först vad som händer när man blir av med sin oskuld och om det gör ont eller blöder. När man har penetrerande sex för första gången har man en slidkrans (vad man innan kallade för mödomshinna) och när den passeras kan det kännas och ibland blöda. För att undvika att det gör ont när man har penetrerande sex är det viktigt att man är avslappnad och att det går i den takt som båda är bekväm med, det kan också vara bra med lite glidmedel.

Ni undrar också vad som kommer ur fittan när man är kåt. När tjejer blir kåt så kallas det för lubrikation och är en seg vätska som kommer ur fittan och är kroppens eget glidmedel som underlättar för penetrering. Om man ska ha penetrerande sex är det viktigt att tjejen hunnit bli tillräckligt våt och redo för att det ska bli skönt för båda.
Ni är välkommna att höra av er till oss igen med vilka frågor som helst.

ta hand om er /örebro tjejjour

Frågan ställdes 19 mars 2011

Kategori