Alejandra!

Hej Jag är en tjej på 19, snart 20, och jag har alltid betraktat mig som hetero, men så träffade jag en tjej från Italien i en hangout på Google+ hösten 2011. Jag skulle åka till hennes stad för att gå på konsert så vi började prata mer och mer, gilla varandras bilder, inlägg osv.I början var hon bara en bra kompis, men i somras blev det lite mer allvarligt och vi började prata varje dag och har gjort så sedan dess, ringa till varandra, skicka födelsedagspresenter, julklappar etc och för någon månad träffade vi varandra för första gången.Hon kom hit tilsammans väninna som stöd och vi gick alla ut, åt, drack oss lite fulla och hade jätteroligt och redan första natten låg vi med varandra (inte hennes kompis alltså). Jag hade aldrig varit med någon tjej förrut och inte hon heller så jag var orolig att jag inte skulle duga men jag märkte att hon njöt jättemycket. Här hon smekte mig i ansiktet kände jag mig trygg, när hon rörde vid mina fingrar var det som jag exploderade innombords och jag älskade hur hennes fitta smakade. En del säger kanske bara så för att vara snälla, men jag tyckte verkligen att den smakade underbart.Jag kan inte sluta tänka på henne och jag har varit i Italien nyss och hälsat på henne och hennes mamma. Jag känner mig jättekonstig, som om hela min sexuella identitet är borta, men jag ser henne inte som en tjej utan som någon jag älskar. För mig är hon inte ett kön utan en individ.Just nu är det svårt att hitta jobb i Italien så vi har bestämt att hon ska flytta hit, i alla fall för en tid och sedan flyttar jag med henne ner dit. Jag känner att jag vill vara henne nära, ta hand om henne och skydda henne mot världen och hon ger mig mening i livet. Innan jag träffade henne så hade jag legat med massor av killar och hade några förhållanden men det kändes alltid som om något saknades och jag var otrogen hela tiden.Nu vill jag inte ens titta på någon kille eller tjej, jag onanerar inte längre åt porr, har känt så sen ett år och jag vill ha det så.Är jag normal eller?

Hej! 

Vad bra att du har hört av dig till oss! 

Du skriver att du har börjat träffa en tjej som du känner ger dig mening i livet, att det kändes bra att ligga med henne och att hon nu ska flytta till dig. Jag tycker att det låter fint att du har hittat någon som du älskar, oavsett vilket kön den personen har. Det är något alldeles speciellt och jättehärligt att vara med om det du beskriver och, som jag uppfattar, det du känner. Du skriver att det alltid har känts som att något saknades förut, och min tanke kring det är att du nu kan ha hittat rätt. 

Du skriver också att det känns som att hela din sexuella identitet är borta och att det känns jättekonstigt. På vilket sätt påverkar det dig? 

Du undrar om du är normal och jag tänker att det inte finns några rätt och fel när det gäller kärlek, känslor eller tankar. Din upplevelse och dina känslor är dina egna och dem kan ingen ta ifrån dig. Just därför kan man säga att det inte finns något som är normalt eller onormalt när det gäller detta. Det viktigaste är att du mår bra och är lycklig. Utifrån det du skriver så verkar du vara just detta i nuläget. Fortsätt vara det så länge det känns bra! 

Lycka till och ta hand om dig! 

/ Örebro tjejjour

Frågan ställdes 18 mars 2013

Kategori