Vi söker sponsorer till 8e mars!

För att uppmärksamma internationella kvinnodagen har vi på Örebro tjejjour för andra året i rad en maratonchatt där vi håller öppet i 12 timmar! Nu söker vi sponsorer som vill stötta oss under den här dagen!

Den 8 mars kommer Örebro tjejjour att hålla öppet i vår stödchatt extra länge, hela 12 timmar! Vårt chattmaraton pågår mellan klockan 12.00-24.00. Vi finns där och stöttar och stärker de tjejer som hör av sig till oss. Inget är för stort eller för litet att prata med oss om!

Under den här dagen samlar vi också in pengar till vår ideella verksamhet där vi året runt kämpar för tjejers rättigheter. Vi söker företag (eller privatpersoner, för all del) som vill stötta vårt viktiga arbete genom att sponsra de chattimmar vi håller extraöppet!

500 kr för en chattimme

Vi hoppas förstås få alla timmar under dagen sponsrade, men är jättetacksamma för alla bidrag! Bidragsgivare kommer att tackas på vår hemsida. 

Stötta vårt arbete:
Swish: 123 351 59 13
Bankgiro: 5918-5991

Att hålla öppet i 12 timmar kräver förstås att många av våra jourtjejer engagerar sig under dagen och vore tacksamma för allt som kan hålla vår energi på topp! Om det finns några affärer eller matvarubutiker som kan tänka sig att bidra med ett paket kaffe eller några bullar eller så vore vi också jätteglada! Mejla oss gärna i så fall på: info@orebrotjejjour.se

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.