Tjej håller sin arm om en annan leende tjej, båda möter åskådarens blick

Stödgrupp kring sexuellt våld

Har du varit utsatt för sexuellt våld? Föreningen Tillsammans har två lediga platser kvar i sin stödgrupp med start den 28 augusti i Stockholm.
Nyheter
13/8
"Öppet" skriver på en rosa bakgrund

Chatta med en jour i sommar

Sommaren kan vara peppig och rolig men också tung och skitjobbig. Oavsett vad du behöver prata om så finns det en jour öppen för dig varje dag, hela långa sommaren.
Nyheter
19/6
Text på blå bakgrund: Behöver du prata? Vi har öppet

Jourernas öppettider under jul och nyår

Behöver du prata med någon? Här är öppettiderna för tjej-, trans- och ungdomsjourerna! På julafton sträcker sig chattarna över drygt tio timmar och på nyårsafton är de öppna i tolv timmar i streck.
Nyheter
20/12
Texten Vi har öppet på en gul bakgrund med svarta diagonala ränder på

Chatta med en jour i sommar

Oavsett om sommaren känns rolig, jobbig eller tung så finns det en jour för dig att prata med, varje dag, hela långa sommaren.
Nyheter
29/6
Agnes tittar in i kameran och Elin lutar sig mot henne med blicken på Agnes ansikte, bild från filmen Fucking Åmål

"Jahaaaaa, är det flata jag är?!"

- Fucking Åmål. Mitt livs viktigaste film. När den kom för 20 (!!) år sedan var det den första filmen som visade att en som tjej kunde bli kär i annat än killar, skriver jourtjejen Mariana.
Nyheter
15/6
Tjej med tofs svarar i en mobiltelefon

Nu går det att ringa Haninge Tjejjour!

Att ringa kan vara skönt när det känns krångligt att skriva. De som svarar på andra änden finns där just för att prata med dig och du bestämmer vad det ska handla om.
Nyheter
2/2
Text på blå bakgrund "Behöver du prata? Vi har öppet"

Öppet varenda dag under jul och nyår

Jourerna håller öppet varenda så att du ska ha någon att vända dig till under jul och nyår. Med gemensamma krafter har de öppet 13 timmar i streck på julafton - från klockan 11 på morgonen ända till midnatt. Här hittar du alla öppettider.
Nyheter
18/12
Jourtjejer på demonstration med banderoll

Tjejjourerna uppmärksammar 25e november

Den 25e november är FN:s internationella dag för avskaffandet av mäns våld mot kvinnor. Var med tjejjourerna när de uppmärksammar våldet mot kvinnor och tjejer!
Nyheter
24/11