Vi lyssnar på dig!

Tjejjouren Meja är en ideell förening som arbetar med att stötta och stärka unga cis- och transtjejer. Till oss är alla som definierar sig själva som tjej, och/eller har erfarenhet att bli bemött som tjej, välkomna! De som vänder sig till oss är främst i åldrarna 12-19 år, men även du som är yngre eller äldre får prata med oss. Vi för samtal med tjejer genom vår chatt som är öppen varje måndag och torsdag kl. 18-21, samt via frågelåda, mejl och möten. Du får vara anonym när du pratar med oss och vi sprider inga uppgifter vidare. Meja har funnits sedan 2006 sedan dess har vi haft kontakt med många tjejer och pratat om många olika saker. Samtalen sker oftast via chatt, mailkontakt och via det utåtriktade arbetet i skolor och på fritidsgårdar. Vi riktar oss i första hand till tjejer som bor i Eskilstuna eller i närheten, men även om du inte bor här kan du kontakta oss.

Ta dig gärna en titt på vår sida, då får du veta mer om oss som förening och vad vi gör, hur du själv kan engagera dig, ställa en fråga direkt i vår frågelåda och kanske få svar på en och en annan fundering i tjejguiden.

Sedan 2018 är Tjejjouren Meja även en egen förening med egen styrelse och anställda. Ta gärna del av vår värdegrund och policy samt verksamhetsberättelse nedan. Läs mer om Tjejjouren Mejas volontärer, anställda och styrelse under flikarna till höger.

Du hittar oss även på sociala medier:

Facebook: Tjejjouren Meja
Instagram: @tjejjourenmeja
Snapchat: @tjejjourenmeja