Vi lyssnar på dig!

Ungdomsjouren Fria är en ideell förening som arbetar med att stötta, stärka och utbilda ungdomar i Eskilstuna. Till oss är alla välkomna, oavsett hur du definerar dig! De som vänder sig till oss är främst i åldrarna 12-19 år, men även du som är yngre eller äldre får prata med oss. Vi för samtal med unga genom vår chatt som är öppen varje måndag och torsdag kl. 18-21, samt via frågelåda, mejl och möten. Du får vara anonym när du pratar med oss och vi sprider inga uppgifter vidare. Vi har funnits sedan 2006 sedan dess har vi haft kontakt med många unga och pratat om många olika saker. Samtalen sker oftast via chatt, mailkontakt och via det utåtriktade arbetet i skolor och på fritidsgårdar. Vi riktar oss i första hand till ungdomar som bor i Eskilstuna eller i närheten, men även om du inte bor här kan du kontakta oss.

Ta dig gärna en titt på vår sida, då får du veta mer om oss som förening och vad vi gör, hur du själv kan engagera dig, ställa en fråga direkt i vår frågelåda och kanske få svar på en och en annan fundering i tjejguiden.

Sedan 2018 är vi en egen förening med egen styrelse och anställda. Ta gärna del av vår värdegrund och policy samt verksamhetsberättelse nedan. Läs mer om Ungdomsjouren Frias volontärer, anställda och styrelse under flikarna till höger.

Du hittar oss även på sociala medier:

Facebook: Ungdomsjouren Fria
Instagram: @ungdomsjourenfria
Snapchat: @friaungdomsjour