Engagera dig!

Brinner du för att stötta och stärka unga tjejer? Vill du vara med i ett peppande, normkritiskt och feministiskt sammanhang? Tror du på ett jämställt samhälle fritt från våld? Bor du i eller i närheten av Eskilstuna? Då kan du bli jourtjej eller storasyster på Meja!

Vi rekryterar nya medlemmar två gånger per år, på hösten och våren. Detta för att alla nya jourtjejer och storasystrar ska gå en helglång grundutbildning i bemötande, normkritik, genus och ungas psykiska mående. Du kan dock när som helst kontakta oss om du är intresserad att bli jourtjej eller storasyster, vi sparar din ansökan och kontaktar dig igen under rekryteringsperioden! Det är ett krav att du ska lämna ett utdrag från belastningsregistret och avge ett tystnadslöfte, innan du börjar som jourtjej eller storasyster. Du ska även kunna avsätta ett par timmar i månaden på regelbundna månadsmöten.

Läs mer om hur det är att vara jourtjej och Storasyster i Meja. Låter det här som något för dig eller har du några frågor om volontärskapet? Hör av dig till oss: info@tjejjourenmeja.se