Träffpunkten

Träffpunkten i Lund är en öppen verksamhet för dig som definierar dig som tjej eller kvinna. Här kan du varje vecka ta del av föreläsningar och andra roliga aktiviteter. Det är gratis och vi bjuder på fika. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!

Träffpunkten är en mötesplats med mysigt häng och gemenskap för alla som definierar sig som tjejer och kvinnor. Varje vecka träffas tjejer och kvinnor i olika åldrar och med olika erfarenheter för att umgås tillsammans. Vi har alltid inbjudna gäster som håller i workshops eller berättar om ett ämne. Hos oss kan en till exempel prova på dans, yoga, självförsvar eller lyssna på föreläsningar om olika ämnen så som självkänsla, organisering, antirasism, stresshantering, mindfulness och mycket annat. 

Tjejjouren i Lund, Kvinnojouren Lund och föreningen Tillsammans för Lund driver tillsammans Träffpunkten. Vi träffas på onsdagar kl 18-20 på Bytaregatan 6 i Föreningarnas Hus lokal i Lund. Det är gratis och vi bjuder på matig fika. Ingen föranmälan krävs, så det är bara att dyka upp!

Har du frågor eller funderingar kring Träffpunkten? Maila in till traffpunkten.lund@gmail.com

För mer information om verksamheten och för att se schemat för träffarna kan du besöka vår hemsida: www.traffpunktenilund.se  eller gilla oss på Facebook: Träffpunkten i Lund