Det här kan du göra

Banderoll "Systerskap ger styrka" över två hjärtan och svalor

Tjejjouren i Lund styrs helt och hållet av medlemmarnas intressen och alla har lika mycket möjlighet att påverka vad vi gör, att starta nya projekt och på olika sätt utveckla jourens verksamhet! På jouren har vi medlemsmöten ungefär en gång i månaden, då träffas alla medlemmar och diskuterar och fattar beslut om vad vi ska göra gemensamt.

Jourutskottet
Jourutskottet är föreningens grundverksamhet, här engagerar du dig för att stötta våra stödsökande via chatt, telefon och mail. Läs mer här!
 
Utåtriktad verksamhet  
Vi vill att Tjejjouren ska synas och höras! Därför är vi ute och informerar om verksamheten i samband med festivaler, mässor och andra evenemang. Vi är med och driver påverkansarbete och går i demonstrationer och liknande för att uppmärksamma viktiga frågor som rör feminism, rättvisa och jämställdhet. 

Träffpunkten
Träffpunkten är en mötesplats med mysigt häng och gemenskap för alla som definierar sig som tjejer och kvinnor. Det är en öppen verksamhet som vi driver tillsammans med Kvinnojouren Lund och Tillsammans för Lund. För mer info om vad Träffpunkten är klicka här

Förutom det arrangerar vi föreläsningar för allmänheten, deltar på festivaler, mässor och andra evenemang – alla på jouren är välkomna att engagera sig i det! Dessutom har vi en bok/filmcirkel där vi gemensamt läser böcker och kollar filmer i jourens lokal.