Dölj ditt besök

Här förklarar vi hur man gör i olika webbläsare ifall du inte vill att någon ska se att du har besöt vår hemsida 

Följ instruktionerna nedan så raderas all historik från din dator.

Internet explorer – Svenska / Engelska

- Välj Verktyg / Tools i menyn

- Klicka sedan på Internetalternativ / Internet Options

- Klicka på ”Ta bort filer” / ”Delete files”

- Klicka på ”Rensa tidigare” / ”Clear history”

- Klicka på OK

 

Mozilla Firefox – Svenska / Engelska

- Välj Verktyg / Tools i menyn

- Klicka på Rensa ut känslig data / Clear private data

- Klicka för samtliga rutor

- Klicka på OK

 

Google Chrome

- Klicka på symbolen för en skiftnyckel i menyn

- Klicka på "historik"

-Klicka på "redigera objekt"

- Kryssa i boxen för den hemsidan du vill ta bort

- Klicka "Ta bort valda objekt"

 

Netscape Navigator

- Klicka på "Edit" i menyn

- Klicka sedan på "Preferences"

- Klicka "Clear location bar"

- Klicka på "Clear history"

- Klicka på "OK"

OBS När du har rensat kommer det inte synas vilka sidor du har besökt. Men en person som ofta använder samma dator eller samma inlogg som du, har möjlighet att se att historiken har rensats. Andra användares historik kan ju ha rensats bort om du väljer att radera all historik.