Träffpunkten öppnar igen på onsdag den 2a oktober!

Ny lokal men samma gemenskap på Träffpunkten i Lund! 

Den 2a oktober slår Träffpunkten upp dörrarna igen, platsen där kvinnor och icke-binära kan hitta en fristad och möta varandra. Nytt för hösten är att vi nu är sponsrade med ny lokal på Södra Esplanaden Kreativ studio där vi hoppas kunna fortsätta driva verksamheten så länge det behövs. Varje vecka träffas olika personer med olika bakgrund och historier, för att skapa trygga rum för kvinnor och icke-binära som inte finns i samhället idag. Träffpunkten är en plats för erfarenhetsutbyte och härligt umgänge, men det är även en mötesplats fylld med roliga aktiviteter som utmanar både kropp och sinne.

Träffpunkten har funnits sedan 2015 och är en öppen mötesplats där alla som identifierar sig som kvinnor och icke-binära kan umgås med varandra i ett tryggt rum. Verksamheten leds av en variation av personer med olika åldrar, bakgrund, utbildning och yrken. Det är Kvinnojouren i Lund och Tjejjouren i Lund som tillsammans driver denna fristad.

Träffpunkten äger rum varje onsdag kl. 18-20 på Södra esplanaden Kreativ studio, Kungsgatan 4 i Lund med start den 2 oktober 2019. Hösten har ett fullspäckat schema som innefattar olika teman från mer lättsamma så som stand-up och yoga, till tyngre ämnen som civilkurage och Body Rights. 

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.