Välkommen till oss

Behöver du någon att prata med? Känner du dig ensam? Har du varit med om något jobbigt? Är du ledsen, glad eller arg? Har du frågor kring kroppen, identitet, relationer eller sexualitet? Du kan prata om precis vad du vill, ingen fråga är för stor eller liten. Vi finns här för dig och vi lyssnar och tror på dig!

Vi har inte svar på alla frågor, men vad det än handlar om så lyssnar vi och stöttar dig. Vi är inte kuratorer eller psykologer - vi är jämlikar som finns här för att lyssna på dig. Vi har alla tystnadslöfte och anmäler inte.

Banderoll "Systerskap ger styrka" över två hjärtan

Frågelåda

Är det något du funderar över? Då kan du ställa en fråga till oss i vår frågelåda. Inga frågor är för små eller för stora.

Chatta med oss

Under våra jourtider kan du chatta med oss här.

Chatten är öppen Mån & Tors kl: 19 - 22.

Facebook

Tjejjouren i Lund har även en facebook, där vi lägger upp tips, bilder från när vi är ute på events och även uppdaterar om jouren ska hitta på något roligt!

Banderoll "Systerskap ger styrka" över två hjärtan och svalor

Det här kan du göra

Tjejjouren i Lund styrs helt och hållet av medlemmarnas intressen och alla har lika mycket möjlighet att påverka vad vi gör, att starta nya projekt och på olika sätt utveckla jourens verksamhet!