Välkommen till oss

Behöver du någon att prata med? Känner du dig ensam? Har du varit med om något jobbigt? Är du ledsen, glad eller arg? Har du frågor kring kroppen eller puberteten? Du kan prata om precis vad du vill, ingen fråga är för stor eller liten. Vi finns här för dig och vi lyssnar och tror på dig!

Vi som lyssnar och stöttar är tjejer och medsystrar som brinner för att hjälpa andra. Vi är inte psykologer eller terapeuter, men allt du berättar stannar hos oss. Vi har alla tystnadslöfte och anmäler inte.

Mobiltelefon i hand

Frågelåda

Är det något du funderar över? Då kan du ställa en fråga till oss i vår frågelåda. Inga frågor är för små eller för stora.

Chatta med oss

Just nu är vår chatt stängd.

Facebook

Tjejjouren i Lund har även en facebook, där vi lägger upp tips, bilder från när vi är ute på events och även uppdaterar om jouren ska hitta på något roligt!

Träffpunkten

Träffpunkten i Lund är en öppen verksamhet för dig som definierar dig som tjej eller kvinna. Här kan du varje vecka ta del av föreläsningar och andra aktiviteter. Det är gratis att komma hit och vi bjuder på Lunds bästa fika. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!