Inbjudan till filmvisning och samtal

Kraftbyrån bjuder in till filmvisning och samtal.

Kraftbyrån bjuder in dig som arbetar med ungdomar i Huddinge kommun till filmvisning av filmen Pornland med efterföljande samtal med fokus på hur vi kan prata porr med barn och unga. Kraftbyrån är en nystartad ungdomsjour i Huddinge kommun. Vi erbjuder stödverksamhet för unga mellan 12-25 år samt bedriver våldspreventivt och utåtriktat arbete i kommunen.

OBS! Begränsat antal platser. Anmäl dig här. Först till kvarn!
Praktisk information
När: Måndag 26 november
Tid: 18:30 - 20:00 Alkoholfritt mingel med lättare tilltugg från 18.00
Var: Huddingegymnasiets filmsal, Gymnasievägen 3. Ingång via kortsidan mellan simhallens parkering och parkeringen på Gymnasievägen.
Vi markerar ingången med gatupratare och marschaller.
Kontakt: kraftbyran@gmail.com

Pornland är gjord av Gail Dines och visar hur porrindustrin kapat vår sexualitet. Dagens mainstreamporr skildrar grovt våld och förnedring av verkliga kvinnor och når barn och unga på bara några knapptryck i deras digitala verktyg. Ungdomar vittnar om ett klimat i skolkorridorerna som får dem att hellre stanna hemma än att gå till skolan.

Porren är en del av ungas vardag och leder till faktiska konsekvenser i form av våld. Vi vill påbörja arbetet för ett jämställt Huddinge fritt från porr, på riktigt. Varmt välkommen till kväll med oss, kollegor och viktiga samtal.

Anmäl dig till här

Lägg till kommentar

Vi kommer inte publicera eller dela din e-postadress.