Alla jourer

Ungdomsjouren Fria

Ungdomsjour i Eskilstuna

Chatta: måndagar och torsdagar kl: 18.00-21.00
Maila: jour@ungdomsjourenfria.se
Vi är här för att lyssna och det är du som bestämmer vad vi ska prata om. Inga funderingar är för små, inga problem är för stora. Vi pratar vanligtvis med ungdomar mellan 12 och 19 år, men vi nekar ingen på grund av ålder. Vi har inte svar på alla frågor eller lösningar på alla problem, men vi vet hur det kan kännas att vara ung idag. Vi finns här för dig som behöver någon som lyssnar, välkommen att höra av dig!
Logga Juventas Ungdomsjour

Juventas Ungdomsjour

Ungdomsjour i Södertälje

Chatta: Måndagar & tisdagar kl. 19.00-21.00 samt torsdagar 16.00-18.00
Maila: juventasungdomsjour@sodertaljejourerna.se
Juventas ungdomsjour är verksamheten för dig som är mellan 13-21 år. Vi jobbar för att ungdomar ska känna att de har en plats i samhället och att de är viktiga. Du som ung är välkommen till oss för stöd och pepp. Vi finns här och lyssnar på dig! Genom vårt arbete hoppas vi på att minska våld och psykisk ohälsa. Vår verksamhet "Kärlek börjar aldrig med bråk" finns för att stötta dig som inte mår bra i din relation eller som är orolig för någon i din närhet. På måndagar och torsdagar är vår vanliga chatt öppen och på tisdagar är "Kärlek börjar aldrig med bråk"-chatten öppen. Läs mer om oss på vår hemsida, gilla vår sida på Facebook och följ oss på Instagram!

Ungdomsjouren Öresund

Ungdomsjour i Malmö

Chatta: Måndagar 15:00-17:00 & Onsdagar 18:00-20:30
Maila: info@ungdomsjourenoresund.se
Ring: Måndagar 15:00-17:00 & Onsdagar 18:00-20:30, 040-125586
Till oss på Ungdomsjouren Öresund kan du höra av dig med alla dina frågor och funderingar, inget är för stort eller för litet att höra av sig om! Du kan alltid vara anonym när du är i kontakt med oss och vi som svarar på frågorna har tystnadsplikt.

Haninge ungdomsjour

Ungdomsjour i Haninge

Chatta: 19.00 - 21.00
Maila: haningeungdomsjour@gmail.com
Haninge ungdomsjour är en ideell förening som drivs av volontärer. Vi arbetar för ökad psykisk hälsa och mot våld. Du kan höra av dig via chatt eller mail. Du kan välja att vara anonym, berätta då inte vem du är (för- och efternamn, precis vart du bor och liknande). Du får prata om vad som helst, det finns inget som är för stort eller för litet. Alla som arbetar för jouren har tystnadslöfte och sprider inte vidare det ni pratat om. Vi hörs!
Loggan för Falu Ungdomsjour - FUJ

Falu Ungdomsjour

Ungdomsjour i Falun

Chatta: Måndagar, kl. 19.00 - 22.00
Maila: hej@faluungdomsjour.se
Logga Busta Ungdomsjour

Busta Ungdomsjour

Ungdomsjour i Stockholm

Chatta: Vi har ingen chatt men du kan ringa eller besöka oss.
Maila: info@atsub.se
Ring: Måndag till fredag kl. 09-16., 020-356 356
Busta finns för dig som varit eller är utsatt för sexuella övergrepp eller helt enkelt vill få mer information om hur man skyddar sig från vuxna som söker kontakt med barn i sexuellt syfte. Eller du kanske har en kompis som är utsatt för sexuella övergrepp och inte vet hur du ska hantera situationen? Vi på Busta tror på dig och till oss kan du vända dig om du vill prata och få stöd. Till jourlinjen kan du tryggt ringa och prata om det som känns svårt. Det är gratis och det syns inte på telefonräkningen att du har ringt. Du behöver inte tala om vem du är och du bestämmer själv vad du vill prata om.

Ungdomsjouren i Ängelholm

Ungdomsjour i Ängelholm

Chatta: Chatten är öppen onsdagar 16-18
Maila: ekt033161@ektv.nu
Ring: Just nu är telefonerna och vår mejl stängda. Vi återkommer så fort de öppnar igen! Tills dess kan ni alltid ringa eller mejla till Skyddsjourens kontor, 0431 - 102 96
Glädjande nyheter! Ungdomsjouren i Ängelholms chatt öppnar igen den 23/9! Samma tid som innan 16-18. Alla är välkomna! Att be om hjälp kan ibland kännas svårt och jobbigt. Kanske känner Du Dig ensam? Kanske är Du rädd att ingen ska förstå? Då finns vi på Ungdomsjouren i Ängelholm här för Dig. Vi har lång erfarenhet av att ge stöd, råd och hjälp till ungdomar i hela Sverige och du kan vara hur anonym du vill. Alla som arbetar på Ungdomsjouren i Ängelholm har tystnadsplikt. Vi har även anmälningsplikt. Du berättar bara det du själv vill berätta och du får vara hur anonym du vill.
Ungdomsjouren Karlskrona

Ungdomsjouren Karlskrona

Ungdomsjour i Karlskrona

Chatta: Måndag, kl.20:00-22:00
Maila: ungdomsjouren@kvinnojourenkarlskrona.se
Välkommen till Ungdomsjouren Karlskrona. Vår chatt är öppen alla måndagar mellan 20.00-22.00

Ungdomsjouren Bellis

Ungdomsjour i Stockholm

Chatta: Söndagar 18-20
Maila: info@bellis.nu
Bellis är en ungdomsjour som finns till för dig som vill prata. Vi vänder oss till ungdomar, som av olika anledningar behöver någon som lyssnar. I vårt arbete vill vi stärka, stötta och peppa unga i både små och stora problem.

Ungdomsjouren Tigerlilja i Varberg

Ungdomsjour i Varberg

Chatta: Måndagar, kl. 19.00-21.00 Torsdagar 19:00-21:00
Maila: ungdomsjourentigerlilja@gmail.com
Hej! Än så länge hittar du vår hemsida och chatten här, men under vintern kommer vi att få ny hemsida och så snart den är klar kommer vi att länka vidare till den istället. Därav uppdaterar vi eller publicerar inget nytt hör för tillfället. Kika in på vår instagram för aktuell info. Vi ser så mycket fram emot vår nya hemsida och hoppas du hänger med dit! <3 Ungdomsjouren Tigerlilja i Varberg vänder sig till alla ungdomar som har funderingar, frågor eller bara söker någon att prata med. Med oss kan du prata om vad som helst och ställa vilka frågor du vill! Vi för inga journaler och för inte vidare det vi prata, chattat eller mailat om. Du behöver inte berätta vad du heter eller var du bor när du kontaktar oss, du kan vara helt anonym. Vi försöker även ha extra öppet i chatten under högtider och lov. Välkommen!

Ungdomsjouren Animo

Ungdomsjour i Växjö

Chatta: Tisdagar och Torsdagar kl. 18.00 - 20.00
Maila: UngdomsjourenAnimo@hotmail.com
Ungdomsjouren Animo finns till för att stötta alla ungdomar, oberoende socialt och biologiskt kön, vi finns online två kvällar i veckan, och även tillgängliga på vår mail under veckodagarna. Animo är en helt fristående organisation som är politiskt- och religiöst obunden. Välkommen att höra av dig!

SCHYSST!

Ungdomsjour i Märsta, Sigtuna, Rosersberg

Chatta: Varannan Tisdag, kl. 18:00-20:00 (jämna veckor). Varannan Onsdag kl 9:30-11:30 (ojämna veckor)
Maila: info@schysstungdom.se
Hos oss kan du prata anonymt om vad som helst som du funderar över. Vi har tystnadslöfte vilket innebär att vi inte för vidare det vi pratat om till utomstående. Hit är alla barn och ungdomar välkomna <3

Tonårsjouren Söderslätt

Ungdomsjour i Trelleborg, Vellinge, Svedala

Chatta: Måndagar och Fredagar 18.00-20.00
Maila: Tonarsjourensoderslatt@gmail.com
Hej alla, för öppettider om andra jourer kika på tjejjouren.se Tonårsjouren är öppen måndagar och fredagar mellan 18.00-20.00
Novahusets logga

Novahuset

Ungdomsjour i Linköping (hela Östergötland), Norrköping, Östersund men stödet erbjuds nationellt.

Chatta: Tisdag kl 19:00-21:00, Torsdag kl 19:00-21:00. Söndag kl 19:00-21:00
Maila: mailjouren@novahuset.com
Ring: Måndag- Fredag 9-16, 0721693927
Novahuset är en politiskt och religiöst obunden ideell förening som erbjuder stöd och rådgivning till de som utsatts för någon form av sexuella övergrepp, kränkningar eller hot. Några av de ämnen vi bemöter och kan stötta dig i är: sexuellt självskadebeteende, sex mot ersättning, sexuella övergrepp, incest, grooming, övergrepp online och spridning av bilder/filmer. Du som anhörig är också välkommen för stöd och råd. Du är välkommen till oss oavsett könsidentitet, sexuell läggning och ålder. Vår stödverksamhet innebär mailjour, chattjour fyra kvällar i veckan och även stödsamtal, antingen på plats (då i Linköping/Norrköping el Östersund) eller via telefon. Vid behov och möjlighet kan vi även följa med dig som stöd till vården och andra instanser. Allt stöd är kostnadsfritt, och du kan självklart välja att vara anonym. Novahuset föreläser även i skolor och för verksamma kring frågorna vi möter.
1000 möjligheter / Ungarelationer.se

Ungarelationer.se / 1000 Möjligheter

Ungdomsjour i Sverige

Chatta: Alla dagar 20.00-22.00
Maila: info@ungarelationer.se
1000 Möjligheter driver Ungarelationer.se som ger stöd och information för dig upp till 20 år som blir utsatt i din relation, är kompis till någon, eller är den som utsätter. Du kan chatta anonymt med oss och också läsa om olika typer av våld, varningstecken och hur en bra relation kan vara.

Tjejjouren Pärlan

Ungdomsjour i Älvsbyn

Chatta: Måndag och Onsdag 11.00-13.30 samt Tisdag kväll mellan 19:00-20:00
Maila: tjejjouren-parlan@hotmail.se
Ni kan nå oss dygnet runt på vår mail eller genom frågelådan på vår hemsida. Alla som jobbar på Tjejjouren har skrivit under ett tystnadslöfte, vilket innebär att det som sägs inte förs vidare till andra, det stannar hos oss. Om du inte vill berätta vem du är, kan du hos oss välja att vara anonym.
nxtME:s logga, överlappande konturer av två vita hjärtan på rosa bakgrund

nxtME

Ungdomsjour i Stockholm, Göteborg, Falun, Gävle, Karlstad

Chatta: Mån, Tis, Ons, Tors, Lör, 18:00-19:30
Maila: help@nxtme.se
Ring: Mån, Ons 19:30-21:00, 010-330 30 22
Oavsett könsdefinition stöttar och hjälper vi dig. Vi är tillgängliga på vår chatt, telefon eller mail. Vi finns främst till för dig som utsatts för sexuella övergrepp av anhörig. Hos oss kan du även få en egen stödperson, en samtalskontakt, medföljning dit du behöver, gruppsamtal och någon som alltid står kvar. Vi har tystnadsplikt och du kan vara anonym. Du bestämmer själv vad du vill prata om, du är den viktigaste för oss. Vi lyssnar och vi tror på dig. Hos oss är du aldrig ensam.
Freezonen, kvinno-tjej-brottsofferjour

Freezonens Tjejjour

Ungdomsjour i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla, Simrishamn

Chatta: tisdagar 13-15 (stängt julafton och nyårsafton)
Maila: info@freezonen.se
Ring: vardagar mellan 9-16, 0733 30 30 28
Freezonen är en idéburen förening som grundades 1991 och är ett av landets äldsta jour. Vi är religiöst och partipolitiskt obundna och arbetar under demokratiska former med ett feministiskt kvinnoperspektiv präglat av respekt för alla människors lika värde. Vår världegrund baseras på FN:s mänskliga rättigheter, barnens rättigheter och Istambulkonventionen. Här på chatten kan du ställa vilken fråga du vill till oss. När du hör av dig till oss bestämmer du själv vad du vill prata om. Det finns inga för små eller 
för stora frågor. Du väljer om du vill vara anonym och vi som svarar har tystnadslöfte, vilket innebär att det du säger stannar mellan oss. Vår förening Freezonen har tre olika verksamhetsområden; tjejjour, kvinnojour och brottsofferjour. Förutom hjälp och stöd till våldsutsatta arbetar vi aktivt med att förebygga våld, skapa opinion och driver även specifika projekt. Kontakta oss, vi finns här för dig.

Storasyster

Ungdomsjour i Stockholm

Chatta: Söndag-Torsdag kl 20-22
Maila: jour@foreningenstorasyster.se
Storasyster är med våra 140 volontärer Sveriges största stödorganisation för den som utsatts för sexuella övergrepp. Vi tar årligen emot över 2 500 personer som annars inte skulle haft någon att vända sig till. Vi tar emot alla oavsett könsidentitet från 13 år och uppåt som utsatts för våldtäkt eller andra sexuella övergrepp. Vi erbjuder även stöd till anhöriga. Storasyster har hela Sverige som upptagningsområde och arbetar aktivt för att motverka sexuellt våld inom tre fokusområden: prevention, stöd och opinionsbildning. Vi erbjuder stöd genom: - mejl- och chattjour - chattsystrar/chattbröder (stödperson online) - juridisk rådgivning - medföljning - samtalsmottagning med stödsamtal och traumabearbetning - samtalsgrupper för utsatta och anhöriga Storasysters förebyggande och opinionsbildande arbete syftar till att minska förekomsten av och öka medvetenheten om sexuellt våld i samhället. För att höja kunskapen om ämnet erbjuder vi utbildningar och föreläsningar. Storasyster publicerar löpande rapporter på området och har även tagit fram söktjänsten stödefterövergrepp.se där vi listar verksamheter som kan ge stöd till vår målgrupp samt webbplatsen låtossprataomsex.nu till stöd för personer som upplever sexualitetsproblematik till följd av sexuellt våld. Storasyster grundades 2012 och drevs under två år helt på ideell basis. Idag har vi åtta anställda på vårt kansli i Stockholm. Vi får stöd från bl.a. Socialstyrelsen, Jämställdhetsmyndigheten, Brottsoffermyndigheten, Postkodsstiftelsen, Stockholms stad och Region Stockholm. Storasyster tilldelades Kvinnofridspriset 2019 av Operation Kvinnofrid.

Kraftbyrån

Ungdomsjour i Huddinge

Chatta: måndagar, kl. 12:00-14:00 och onsdagar, kl. 18:00-20:00
Maila: info@kraftbyran.nu
Kraftbyrån är en ungdomsjour och vi stöttar dig som behöver någon att prata med. Vi finns här och vi lyssnar, stöttar och tror på dig. Varmt välkommen att skriva till oss!

Öppet idag

Logga Busta Ungdomsjour

Busta Ungdomsjour

Ungdomsjour i Stockholm

Chatta: Vi har ingen chatt men du kan ringa eller besöka oss.
Maila: info@atsub.se
Ring: Måndag till fredag kl. 09-16., 020-356 356
Busta finns för dig som varit eller är utsatt för sexuella övergrepp eller helt enkelt vill få mer information om hur man skyddar sig från vuxna som söker kontakt med barn i sexuellt syfte. Eller du kanske har en kompis som är utsatt för sexuella övergrepp och inte vet hur du ska hantera situationen? Vi på Busta tror på dig och till oss kan du vända dig om du vill prata och få stöd. Till jourlinjen kan du tryggt ringa och prata om det som känns svårt. Det är gratis och det syns inte på telefonräkningen att du har ringt. Du behöver inte tala om vem du är och du bestämmer själv vad du vill prata om.

Ungdomsjouren i Ängelholm

Ungdomsjour i Ängelholm

Chatta: Chatten är öppen onsdagar 16-18
Maila: ekt033161@ektv.nu
Ring: Just nu är telefonerna och vår mejl stängda. Vi återkommer så fort de öppnar igen! Tills dess kan ni alltid ringa eller mejla till Skyddsjourens kontor, 0431 - 102 96
Glädjande nyheter! Ungdomsjouren i Ängelholms chatt öppnar igen den 23/9! Samma tid som innan 16-18. Alla är välkomna! Att be om hjälp kan ibland kännas svårt och jobbigt. Kanske känner Du Dig ensam? Kanske är Du rädd att ingen ska förstå? Då finns vi på Ungdomsjouren i Ängelholm här för Dig. Vi har lång erfarenhet av att ge stöd, råd och hjälp till ungdomar i hela Sverige och du kan vara hur anonym du vill. Alla som arbetar på Ungdomsjouren i Ängelholm har tystnadsplikt. Vi har även anmälningsplikt. Du berättar bara det du själv vill berätta och du får vara hur anonym du vill.

Tonårsjouren Söderslätt

Ungdomsjour i Trelleborg, Vellinge, Svedala

Chatta: Måndagar och Fredagar 18.00-20.00
Maila: Tonarsjourensoderslatt@gmail.com
Hej alla, för öppettider om andra jourer kika på tjejjouren.se Tonårsjouren är öppen måndagar och fredagar mellan 18.00-20.00
1000 möjligheter / Ungarelationer.se

Ungarelationer.se / 1000 Möjligheter

Ungdomsjour i Sverige

Chatta: Alla dagar 20.00-22.00
Maila: info@ungarelationer.se
1000 Möjligheter driver Ungarelationer.se som ger stöd och information för dig upp till 20 år som blir utsatt i din relation, är kompis till någon, eller är den som utsätter. Du kan chatta anonymt med oss och också läsa om olika typer av våld, varningstecken och hur en bra relation kan vara.

Tjejjouren Luleå

Tjejjour i Luleå

Chatta: Måndag kl 12-14 , Tisdag kl 19-21, Onsdag kl 12-14, Torsdag stängt, Fredag kl 12-14
Maila: Kontakt@tjejjourenlulea.se
Ring: Denna vecka har vi jourtelefonen stängd, 070-306 08 80
Våra chattdagar och tider kan variera en del. Håll utkik för uppdateringar. Vill du träffa oss? Vi finns på Rådstugatan 2, vån 3. Luleå och där finns 1 som jobbar här på dagarna. (Bäst är att ringa oss innan så du vet att vi är på plats) Svarar vi inte på telefonen, lämna ett meddelande då vi ofta kan vara ute på uppdrag.

Visa på karta