Engagera dig!

Två tjejer demonstrerar, en med flagga, en med megafon

JUST NU TAR VI INTE IN NYA VOLONTÄRER I TJEJJOURENS VERKSAMHET.

ÄR DU FORTSATT INTRESSERAD ÄR DU VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG UNDER NÄSTA ÅR (2019).

Tjejjouren Jönköping finns för alla tjejer som behöver någon.
Vi stöttar, stärker och lyssnar. 
Du kan på olika sätt stödja oss i det arbetet!

Vill du bli Jourtjej eller Storasyster?

Funderar du på att engagera dig ideellt?
Har du några frågor eller funderingar om vad det innebär att vara jourtjej eller storasyster hos oss?

Vi tycker att det är jätteroligt när någon vill vara delaktig i vår organisation och ju fler vi är desto bättre! Som jourtjej sitter du i chatten ungefär två kvällar i månaden. Under jourkvällen sitter 2-3 volontärer tillsammans i vår lokal och chattar. Utöver det har vi bl.a. några träffar om året där vi uppdaterar oss om vad som händer i föreningen, hur vi vill jobba framåt osv. 
Som storasyster jobbar du med ett mer individuellt stöd under längre tid. Kontakten sker via träffar, chatt eller skypesamtal.

Hör av dig till: info@kvinnotjejjourenjkpg.se för att få veta mer om vår rekryteringsprocess!

Finansiellt stöd
 
Tjejjouren är en idéburen förening vars verksamhet till viss del är beroende av finansiellt stöd. Alla kan bli bidragsgivare och samtliga bidrag går till att utveckla och förbättra verksamheten. Alla finansiella gåvor är välkomna, stora som små då vi värdesätter att just Du vill vara med att stödja och hjälpa tjejer och unga kvinnor! Vill du bidra med någon annan typ av gåva, kontakta oss 036-16 36 82. Kvinno- och tjejjouren Jönköping är en och samma förening.
 
Om du vill ge ett ekonomiskt bidrag till Tjejjouren kan du sätta in pengar på vårt bankgiro 5088-3024, eller Swish 1236662902. Glöm inte att skriva med ditt namn eller företagets namn och e-post och märk talongen ”Gåva Tjejjouren”. Det går bra att specificera vad pengarna är ämnade för om så önskas.
 
Du kan även bli stödmedlem i Kvinno- och tjejjouren Jönköping och på det sättet stödja oss. Att vara medlem i jouren kostar 150kr per år och även det betalas till bankgiro 5088-3024, eller Swish 1236662902. Glöm inte att skriva ditt namn och e-post i meddelanderutan!
 
Ditt bidrag gör skillnad och hjälper oss i vårt arbete med unga tjejer!
Tack!