Utbildning för nya jourtjejer!

Utbildning för nya jourtjejer!
Datum: 26 maj 2018 9:0017:00
Plats: Medlefors Skellefteå, ABF

Vi söker fler ideella jourtjejer till vår organisation. 26/5 är det en intern utbildning för nya tjej- och kvinnojourare tillsammans med Guldstadens kvinnojour. En heldag innehållandes en massa bra information om oss som organisation som är till för dig som vill engagera sig.

Vi i Guldstadens tjejjour grundar oss på en verksamhet där chattverktyget är i fokus. Men utåtriktat och förebyggande arbete görs också. Som jourtjej har en möjlighet att vara en del av en organisation som hjälper och stöttar de stödsökande, samtidigt som jourtjejerna tillsammans lär sig av varandra och bygger upp sin egna kunskapsbank. I riksorganisationen erbjuds utbildningar, workshops och utbildningsmaterial som du som jourtjej får kostnadsfritt för att du som ska känna dig väl förberedd på de situationer som du ställs inför. 

Nu har du chansen att gå den uppstarts-utbildning som du behöver för att komma in i jourarbetet! Du kommer att lära dig mer om  hur våld i nära relationer kan te sig, vad feminism faktiskt är och hur en kan bemöta de som söker stöd hos en organisation som vår. Och massa, massa mer så klart. 

Som jourtjej växer en som person i och med att en får göra någonting viktigt för andra. Och att skapa någonting ideellt, tillsammans med andra likasinnade personer gör att vi brinner ännu mer för att hjälpa till. Det är svårt att förändra allting här i världen som är tokigt, men att ge stöd åt de som har det tufft på olika sätt, är en bit på vägen för dem. 

Kom och haka på oss, så fortsätter vi att tillsammans hjälpa hundratals stödsökande varje år! <3

DETALJER OM UTBILDNINGEN:
Datum: Lördag 26 maj
Tid: Kl 9.00 – 17.00
Plats: Medlefors , ABF - lokal Skalman

Utbildningen riktar sig till jourtjejer-/kvinnor och ambassadörer. Ambassadörer är de som vill veta mer om verksamheten och lära sig om våld i nära relationer för att kunna sprida kunskapen i samhället, jobba för jämställdhet och som kanske inte i första hand är intresserade av ideellt arbete. Även män kan vara ambassadörer.

Anmälan görs på mailadress info@guldstadenskvinnojour.se eller telefon 0910-15003.
Sista anmälningsdag 20/5.
Du bjuds på fika och lunch (kom ihåg att anmäla specialkost!).

Bifogade filer