Anonym

Hej! I höstas var jag på en fest hos min kompis. Jag blev jättefull och började hångla med en kille. Han drog in mig på toaletten och ville ha sex. Först var jag på men när hans kuk nuddade vid min fitta fick jag panik och sprang därifrån. Vid tidpunkten var jag oskuld. Sen nu för några veckor sedan var jag på en annan fest med samma kompis och träffade en ny kille. På natten låg jag och myste med killen men så fort hans kuk nuddade insidan av mina ben blev jag jätterädd. Jag fick typ flash backs till festen i höstas och började skaka och gråta. Jag har inte tänkt så mycket på vad som hände i höstas utan förträngde det mest men nu kommer det tillbaka. Är jätterädd att detta ska förstöra vår relation, men hur ska jag prata om Det? Känns som om jag förstorar upp Det. Känner också att min kompis har blivit väldigt överbeskyddande mot mig och tror att detta skrämmer killen. Vill verkligen att det ska bli något mer mellan oss men känner att min kompis står ivägen men jag vill samtidigt inte såra henne när hon vill mig gott. Vad ska jag göra?

Svar

Hej!

Vad bra och modigt att du hör av dig till oss och berättar.

Det låter som att den händelsen i höstas fortfarande känns jobbig och gjorde att du reagerade på samma sätt när du träffade den nya killen nu. Det kan ofta bli så att man reagerar på samma sätt om man förträngt en jobbig händelse som sker igen och att du reagerar på samma sätt. Det är inte konstigt eller något du förstorar upp! Ta dina känslor på allvar.

Det låter som att din kompis är den personen som du har pratat med om den här händelsen vilket är superbra att få prata om då det oftast brukar kännas lättare att prata ut om jobbiga händelser. Finns det någon annan i din närhet som du kan prata med det om som kan komma med nya perspektiv?

Du skriver också att det känns som att din kompis står i vägen för dig och killens relation. Hur skulle det kännas om du pratade med din kompis om att du känner att hon är överbeskyddande?

Kram,

Tjejjouren.se