Analsex ?

Min kille vill ha analSex och jag vill egentligen inte, för jag tycker att det gör ont, men ofta när han frågar så säger jag okej för jag vill inte förlora honom. Vad ska jag göra?

Svar

Hej! 

Vad fint att du har hittat hit med din fråga! 

Du skriver att din kille vill ha analsex men att du tycker att det gör ont och att du egentligen inte vill ha det. Du skriver att du säger okej till att ha det ändå när han frågar eftersom du inte vill förlora honom. 

När man har sex med någon så är det viktigt att känna efter och fundera på vad som känns bra för en själv. Man ska aldrig behöva gå med på något som man egentligen inte vill göra. Vet din kille om att du egentligen inte vill och att det gör ont för dig? Om han vet om det så behöver han respektera det och sluta fråga om analsex. 

När man ska ha sex med någon är det viktigt att prata om vad man tycker om och vad man inte tycker om. Du skriver att du inte vill förlora honom. Hur tror du han skulle reagera om du berättade att du inte vill ha analsex mer? Hur skulle du reagerat om han hade sagt något liknande om något han inte tycker om under sex?

I en relation är det viktigt att respektera varandra och lyssna på varandra. Du förtjänar att vara med någon som respekterar dig och dina gränser. Jag tror det är jätteviktigt att du talar om att du inte vill ha analsex, om han tycker om och respekterar dig så kommer han att sluta fråga om det då.

Ta hand om dig!

 /Tjejjouren.se