kåt av killar men kär i tjejer?

hej, har ganska länge försökt fatta vad d jag känner betyder men kommer aldrig fram till nått, så tänkte ja kunde testa här o se va andra tänker. jag blir lätt attraherad av killar och vill vara nära, o blir kåt typ ganska lätt. men när d går från att vara kåt till att faktiskt ha sex blir jag typ rädd och osäker. jag tänkte först att d är för att jag inte har så mkt erfarenhet, e ganska off när d kmr till att vara så intim, och att jag därför känner mig osäker för att jag inte vet vad jag ska göra typ. men grejen e ba att tanken på att ligga m tjejer är långt ifrån lika skrämmande och flera gånger har jag tänkt på hur d skulle va att va i en relation m en tjej. inte av nyfikenhet, men pga känslor typ. fattar inte vad jag ska göra helt enkelt, bryr mig inte om sexuella läggningar direkt, känner inte att jag behöver sätta en gräns för vad jag faller för typ, men förstår bara inte varför d man känner i ett förhållande typ är fördelat över 2 kön. alltså att jag blir jättelätt attraherad och kåt av killar, men känner mig mycket lugnare och safe m tjejer (aldrig haft samlag m en tjej men ba tanken e så mkt lättare o skönare än killar)

vet ba inte om d för att jag själv e tjej och att jag därför vet vad som gör mig kåt men inte killar, eller om mina hormoner ba e lite skeva just nu.
idk blev längre än ja tänkt men att stälka såna här frågor till d ja känner skulle ba göra dem fett obekväma :))

hoppas nån förstår d ja skrev hahah kan va gsk rörig >:))

Svar

Hej! 

Vad fint att du har hittat hit med dina funderingar. Du skriver att du är blir lätt attraherad och kåt av killar men att du tycker att tanken på att ligga med tjejer är lättare än tanken på att ligga med killar. Du skriver också att du har tänkt på att ha relation med tjejer. 

Det kan vara förvirrande vad man tycker om och vilken sexuell läggning man har. Du skriver att du inte bryr dig om sexuella läggningar och att du inte behöver sätta en gräns för vem du faller för. Det tycker jag låter klokt. Eftersom du är intresserad av både tjejer och killar kan det vara en bra idé att utforska vad det är du tycker om. 

Det är normalt att känna att sex gör en rädd och osäker och att man inte vet vad man ska göra. Du skriver att tanken på att ha sex med en tjej är lättare och skönare än tanken på att ha sex med en kille. Det är ju härligt att tanken på sex med en tjej känns skön och lätt. Du ska inte göra något som känns jobbigt och som du inte vill göra. Om du inte tycker om tanken på att ha sex med killar så kanske det inte är rätt för dig. Kanske ändras den tanken om du träffas en kille du blir kär i. Det är viktigt att personen du har sex med får dig att känna dig trygg och säker, istället för rädd och osäker, oavsett om det är en tjej eller en kille som får dig att känna så. 

Jag kan tyvärr inte svara på vad det du känner betyder men jag hoppas att du känner att du fick lite svar och någon att bolla lite med. Vill du prata mer om det här är du jättevälkommen att höra av dig i chatten till en tjejjour!

Ta hand om dig! 

/Tjejjouren.se