Feber efter sex

Hej jag är 17 år och har haft sex med en kille då vi använt kondom. Men inte när vi hade oralsex. Jag kissade inte direkt efter eftsrom jag stressade och gjorde det timmar efter. Nu har jag lite feber och väldigt ont i huvudet. Det sved lite grann när jag kissade senare under dagen och lite blod kom. Är i panik vet inte om det kan vara urinvägsinfektion eller könssjukdom?

Svar

Hej!

Tack för att du skriver till oss med din fråga <3

Du berättar att du haft sex med en kille och att ni hade oralsex utan kondom. Du har haft feber och ont i huvudet och det svider och har kommit blod när du kissat. Du känner dig stressad över detta och undrar om du kan ha fått urinvägsinfektion eller en könssjukdom. 

Det är svårt för mig att svara på om det kan vara så att du har fått en urinvägsinfektion eller en könssjukdom. Det är inte säkert att de besvär du beskriver kommer ifrån att ni hade sex, men det kan vara så. 

Du ska inte behöva oroa dig eller ha smärtor, oavsett vad de beror på! Ta kontakt med en barnmorska på ungdomsmottagningen eller en gynekolog för att utreda vad dina besvär beror beror på. De är vana vid att ge stöd till personer som har liknande funderingar och besvär som du beskriver.

Ta hand om dig!

Kram <3
/Tjejjouren.se