Jossan

Hallå jouren. Jag har en sak jag inte vet hur jag ska göra med. Har träffat en jättegullig kille på snap och vi har cammat ett par månader. Han är verkligen snäll och omtänksam och ett år äldre än mig jag är 17.
Förra helgen när vi chattade började det hetta till mellan oss och vi hade camsex. Han har en sjukt sexig kropp som gör mig verkligen upphetsad. Det är bara ett problem. Han har en sjuukt stor och grov kuk. Trodde det var fejk först men det var verkligen han och det var jätteupphetsande att se han leka med den. Tror nu att jag inte kommer klara av den i mig. Vad ska jag göra när vi träffas på riktigt. Han tänkte komma till mig nästa månad och jag vill jättegärna ligga med han då. Lite pinsamt om jag är för trång för han då jag eggat upp han och sagt att jag vill ha den i mig. Vill inte ångra mig nu för han är världens finaste.

Svar

Hej!

Så bra att du skriver till oss om dina tankar och funderingar! Du skriver att du har träffat en kille på snap och det verkar som att du verkligen gillar honom - så roligt att höra!  Av vad du skriver så verkar du orolig över storleken på hans kuk och att du inte tror att du kommer klara av den i dig. Det är helt förståeligt att det kan kännas oroligt inför sex med stor kuk och en ny kille.

Du nämner att han tänkt komma till dig nästa månad och att du jättegärna vill ligga med honom men att du är orolig över att du är för trång. Om det skulle vara så är det helt okej, det är viktigt att tänka på att inte skada kroppen och testa sig fram försiktigt. Ni kan ju testa att ha mycket förspel så att du hinner bli redo, och glidmedel skulle kunna hjälpa, men det är jätteviktigt att känna efter. Sen finns det ju andra saker ni kan göra, typ smeksex och oralsex, om han ändå känns för stor.

Sex ska aldrig kännas pressat och det är helt okej att du ändrar dig om ni träffas! Du berättar att killen är jättesnäll och omtänksam så han skulle nog förstå. Har du berättat för honom om dina tankar kring detta? Det kanske skulle vara skönt att berätta för honom innan ni ses så att det blir mindre press för dig om det visar sig att det inte fungerar för er.

Ta hand om dig! <3

/Tjejjouren.se