Bra porrsidor

Hej jag är en tjej i 15 år ålder och vill kolla på porr den ända fråga jag vill ha svar på är. Om jag kan jag få tips på porrsidor som inte ger virus eller hackar mig ,

Svar

Hej!

Jätteklokt att du hör av dig med din fråga. Du skriver att du är 15 år och vill ha tips på porrsidor som inte ger virus eller hackar.  

Det är vanligt att vara nyfiken på porr och man kan vilja titta av olika anledningar, hur kommer det sig att du känner att du vill titta på porr? Vissa tittar för att bli upphetsade eller för att utforska men samtidigt ger porren en missvisande bild av sex och kroppen och kan skapa jobbiga känslor hos en. T.ex. innehåller porren oftast våld mot kvinnor och tjejer och många blir utsatta i porrindustrin. Porren stämmer sällan överens med hur kroppen ser ut eller reagerar och innehåller våldshandlingar som kan vara skadliga för kroppen.

Om du känner att du vill titta för att utforska din sexualitet så skulle jag hellre föreslå att du utforskar på egen hand, att utan porrens påverkan upptäcka på egen hand vad du tycker om och vad som känns skönt och bra för dig. Vad tänker du om det? Kontakta gärna en jour om du vill prata mer.

Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se