För trång för sex?

Hej, jag har verkligen ett stort problem. När jag pullar så får jag inte in mer en ett finger utan att det gör ont. Jag är kåt och blöt/fuktig då när jag kör med ett finger är det liksom skönt och känns inget. Men så fort jag för sköter köra med två fingrar eller fler gör det jätte ont i slidkransen eller vad det heter. Detta gör mig orolig och nervös för att jag inte skulle kunna ha sex med en kuk bärare. Vad ska jag göra?

Svar

Hej!

Du skriver att du får ont när du försöker onanera genom att pulla med fler än ett finger och att det inte beror på att du inte blir tillräckligt våt.

Först och främst, vad bra att du uppmärksammar detta och vill få hjälp. Du har rätt till att få njuta och inte behöva oroa dig för att få ont. 
Det kan bero på flera olika saker, men det är svårt att säga utan en undersökning. Jag rekommenderaratt du kontaktar en gynekolog som säkert kan ge dig mycket bra tips och eventuellt en undersökning om det finns behov. Du kan även ringa din närmsta ungdomsmottagning och få hjälp på den vägen. 

Hoppas att allt löser sig för dig.

Kram, 

/Tjejjouren.se