För trångt

Hej, jag är 15 år och kan inte pulla. Jag tycker inte det är skönt och jag får vars in ett finger (det är alltså väldigt trångt). Jag förstår inte gör jag något fel eller är jag för ung eller varför kan inte jag? Mins kompisar kan liksom komma och säga att igår fick jag världens orgasm när jag pullade. Så varför kan inte jag vad är det för fel?

Svar

Hej!

Du skriver att du inte tycker att det är skönt att pulla och undrar varför du inte kan och vad det är för fel. 

Vad modigt av dig att skriva hit och fråga! När man har sex med sig själv så är det bra att utforska sin kropp för att upptäcka vad det är man själv tycker om. Du skriver att dina kompisar säger att de får världens orgasm när de pullar men att du bara får in ett finger och att det inte är skönt. Vissa tycker om att ta på sig själv genom att pulla medan andra tycker det är skönare att stimulera klitoris. Det finns massa sätt att onanera och massa sätt att stimulera klitoris. Man kan tillexempel ta på klitoris med fingrar eller gnugga lätt, eller använda sig av vibrator eller gnugga sig mot en kudde eller något liknande. Man får försöka hitta ett sätt som känns bra och skönt för sig själv. Här finns massa bra tips och information om onani som du kan läsa om du vill veta mer. 

Känner du dig kåt när du pullar? När man blir kåt så blir man även våt vilket kan underlätta om man vill pulla. För att bli kåt så kan man testa att fantisera om saker som man tycker är sexigt. Men om det inte känns bra för dig så finns det som sagt många andra sätt att testa. Låt det ta tid och känn efter vad du tycker om. Hittar du inget sätt som känns bra så är det inget fel med det. Alla tycker inte om att onanera. Vi är alla olika. Vissa tycker inte om att onanera alls och andra tycker om det jättemycket. Det är inget som är rätt eller fel. 

Ta hand om dig.

/Tjejjouren.se