Skaffa sexleksak

Hej! Jag är en tjej på 14, snart 15 år, och jag vill VERKLIGEN ha en sexleksak. Har onanerat i över 5 år och känner att jag vill ta det steget nu.

Men problemet är att jag är för ung för att handla på nätet. Det finns ett apotek som säljer sexleksaker nära där jag bor, men jag har problem med för mycket folk och klarar inte att gå på stan utan någon jag känner. Dessutom är det sjukt pinsamt.

Finns det något sätt man kan få hjälp att skaffa en leksak på? Utan att behöva be sin förälder, och i värsta fall. Vilket sätt är smidigast att fråga sin förälder på?

Min mamma misstänker förmodligen att jag onanerar men vi har aldrig någonsin pratat om det.

Kan ungdomsmottagningen hjälpa en med att skaffa eller är det något man måste sköta själv? Många frågor <3

Svar

Hej!

Vad fint av dig att skriva till oss och modigt att fråga!

Du skriver att du är 14 år och verkligen vill ha en sexleksak. Du har onanerat tidigare men vill nu köpa en sexleksak, men kan inte göra detta online och vill inte köpa i någon butik där du bor då du tycker att det är pinsamt. Du undrar därför hur du kan göra för att få tag i en sexleksak och om du kan få hjälp av någon annan med detta.

Först vill jag bara säga att så roligt att du vill utforska och njuta av din kropp och ta reda på vad du gillar! Det är också roligt att du vill utforska vidare med hjälp av någon sexleksak! Jag vet tyvärr inget sätt att beställa online som minderårig, men jag har några andra tips. Dels kan du klicka in på denna länk med lite hemmatips https://tjejjouren.se/blogg/2011/fyra-onanitips-som-kan-fa-dig-att-spraka, sen kan en även testa att använda duschmunstycket som leksak, det är bara fantasin som sätter gränser! Om du känner någon annan vuxen som du känner tilltro för så kanske de kan hjälpa dig att beställa och då är paketen anonyma och du kan även välja avlämningsställe om du inte vill få det hem till er.

Att onanera är helt naturligt och ett bra sätt att lära känna sig själv och vad man gillar, vilket är super! Det kan kännas pinsamt, men det är helt normalt, så känner du dig trygg så kan du säkert be dina föräldrar att köpa en till dig eller följa med dig till apoteket. Hoppas att tipsen kan hjälpa dig och du kan få fler fina stunder med dig själv!

Hör av dig om du har fler funderingar.

Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se