Pinsam och kåt

Jag är en fjorton årig tjej som inte vet vad jag ska göra. Jag har nämligen jättelätt att bli blöt mellan benen och när det går för mig så sprutar det ur mig. När jag pullar mig så brukar jag bresa över toan och sitta fel väg. Jag lägger en handduk över där man spolar för när jag kommer och det sprutar så nästan svimmar jag och skakar i hela kroppen. Nu har jag en kille på g och sist när vi var hos han så hånglade vi och han smekte mig utanpå mina tights. Det gick nästan för mig och jag skyllde på att jag hade mens så han skulle sluta. Vill ju inte att han ska tro att jag kissade på mig. Känns lite pinsamt och vet inte vad han ska tycka. Ska jag berätta till honom vad det är? Tänk om han tycker det är äckligt. Tycker om han jättemycket och vill gärna ha sex. Är det vanligt att bli så blöt?

Svar

Hej!

Vad modigt av dig att höra av dig till oss på Tjejjouren.

Du skriver till oss att du är en 14 årig tjej, och att du lätt blir blöt när du onanerar och pullar. Har jag förstått dig rätt?

Du berättar också att du har träffat en kille och han smekte dig när ni hånglade, vilket ledde till att du nästan kom. Du undrar om det är vanligt att bli så blöt som du är, och jag kan säga till dig att du verkligen inte är ensam om att bli det! Det är väldigt vanligt att en blir blöt eller våt när en är kåt, det är helt i sin ordning och egentligen det som ska hända med kroppen när en blir upphetsad. En kan se det lite som kroppen sätt att säga "Jag gillar det här!", det är oftast ett tecken på att det en gör är skönt. Jag uppfattar det som att du känner dig osäker på vad den här killen ska tycka om att du blir våt, och ifall han ska tycka att det är äckligt. Stämmer det? Jag vill säga till dig att det absolut inte finns något äckligt i att bli våt eller spruta när en onanerar eller har sex, och många tycker även att det är upphetsande eller något som en går igång på. Visst är kroppen helt fantastisk när en tänker efter?

Jag tänker att om du känner att du vill, att du kanske skulle kunna berätta för killen, om du känner att det känns tryggare? Så slipper du oroa dig för vad han ska tänka. Kanske känns det lättare att ha sex om ni har pratat innan? Jag är säker på att han säkert har massa funderingar och tankar när det kommer till sex, kanske kan det vara skönt att ni båda får dela med er. Sex ska vara härligt och njutningsfullt!

Jag hoppas att du fick hjälp att besvara dina frågor och funderingar, och du är alltid välkommen att höra av dig till oss igen här i frågelådan eller till någon av våra stödchatter.

Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se