Orolig tjej som behöver hjälp

Hej jag har tänkt på en sak senaste tiden. Jag har under en längre tid försökt att pulla men får verkligen inte in mer en ett finger har testat med glidmedel men känns fortfarande inte som det går. Jag känner den där ringen ungefär 1cm in och asså det är trångt. Är jag trång? Och betyder detta att jag aldrig kommer kunna ha mer en 1 finger? Kan man göra nått för att inte bli lika trång?

Svar

Hej!

Jättebra att du hör av dig med dina funderingar!

Du beskriver att du har försökt onanera genom att pulla dig men att du upplever att du är för trång och känner därför en viss oro över att det alltid kommer att vara så. Det är svårt för oss att svara på vad det kan bero på men det är ju så att allas kroppar är olika och det krävs att man testar sig fram för att se vad som passar en själv.

Det finns flera olika sätt att onanera på. Onani behöver inte endast innebära att man för in fingrar i slidan. Andra alternativ kan vara att stimulera klitoris för att känna sig mer avslappnad. Det viktiga är att du gör det du själv känner dig bekväm med, ju mer du testar dig fram desto mer kommer du lära dig om din kropp, vad du gillar och vad som känns bra för dig. Det är viktigt att du känner dig avslappnad när du onanerar och att det inte ska ses som ett "måste". Om du ändå känner att du är orolig vill jag rekommendera dig att ta kontakt med gynekolog på vårdcentralen eller på en ungdomsmottagning.

Ta hand om dig!

/Tjejjouren.se