Onanitips?

Har ni några bra onani tips har prövat alla era tidigare tips. Har ni några andra.

Svar

Hej och tack för din fråga! 

Du undrar om vi har några onanitips. Vad härligt att du är peppad på onani, det är ett himla härligt sätt att få ha en skön stund! Jag ska försöka tipsa om några olika sätt att onanera på. Eftersom vi är flera som jobbar på Tjejjouren.se så vet jag inte exakt vilka tips du redan har fått, men här kommer några som jag känner till. 

Gnugga - Ta en kudde eller rulla ihop täcket och lägg mellan benen. Gnid och gnugga dig fram och tillbaka i ett tempo som känns skönt. 

Handen - Ett toppenbra verktyg som man alltid har med sig! Smek, gnugga, gör cirkelrörelser (just cirklar gillar många!), nyp eller "klappa till" försiktigt. Man kan göra på massor av olika sätt. Testa att variera hastigheten och hur hårt och mjukt du smeker/gnuggar/gnider. Det kan vara najs att vara mjuk och försiktig i början och sen röra handen snabbare allt eftersom. En del gillar ett finger i slidan eller i anus samtidigt. Var lite försiktig och pressa inte på för hårt bara, då kan det göra lite ont. Slidan behöver bli fuktig innan något kan föras in, fuktig blir den oftast av sig själv, men man kan ta lite extra hjälp av t.ex. glidmedel. I rumpan blir det däremot inte fuktigt så då kan det vara bra att ta glidmedel eller oparfymerad babyolja. 

Penetration - Om du gillar känslan av att ha något inuti dig. Om du inte har en dildo (en avlång sexleksak) så kan du göra en egen. Har du något annat långsmalt hemma som skulle passa? Det får inte vara vasst eller innehålla något som kan vara skadligt. Ett tips är att ta en morot eller gurka som du skalar och skär till så att den känns lagom stor. Trä gärna över en kondom också, så slipper du få in smuts från grönsaken inuti dig, eller var noga med att tvätta och skala. Obs! Om du vill penetrera i rumpan så är det viktigt att saken inte kan försvinna in i dig. I slidan kan ingenting försvinna. Men i rumpan kan det hända att föremål fastnar. Sexleksaker som man köper i butik eller på nätet och som är tänkta att ha i rumpan brukar därför ha ett stopp längst ner, som en platta, så att den inte försvinner. Den enklasta varianten om du gillar penetration är att använda fingrarna, ta ett, två, tre eller flera fingrar. Känn efter hur det känns och vad du gillar. 

Vibrationer - Många älskar vibrationer! Kanske har du en eltandborste? Eller något gosedjur eller leksak som kan vibrera? Någon slags massageapparat? Kanske kan du prova att sitta ovanpå torktumlaren? Om vibrationerna skulle kännas för mycket så kan du testa att behålla underkläderna på. 

Duschen - Strålarna från duschen kan kittla och pirra skönt. Testa dig fram till en temperatur och en hårdhet på strålarna som känns lagom. Också här kan du behålla underkläderna på om det skulle bli alldeles för känsligt och kännas för mycket. 

Hoppas att du fick något nytt tips på hur du kan onanera. Hör gärna av dig igen om du undrar något. Lycka till! 

/Mvh Tjejjouren.se