Blötisen

Fråga från: Blötisen

Hej jouren. Jag är en tjej på 16 som har ett lite jobbigt problem. Jag blir jättefort blöt mellan benen och tänker på sex hela tiden. Jag måste pulla mig flera gånger om dagen annars känns det som jag kommer att svimma av kåthet. det räcker med att en kille lägger handen på mitt lår för att det nästan går för mig och jag måste ha svarta byxor för att det inte ska synas. Har provat med binda och tampong men det blir bara kladdigt. Har aldrig legat med någon bara runkat av en kille och det var det häftigaste jag varit med om. Måste få knulla av mig men är jättteblyg och vet inte vad jag ska göra. Kan man äta medecin för att få mindre blött eller mindre tankar? Håller på att kåta sönder.

Svar

Hej!

Tack för ditt mejl! Vad bra att du hör av dig till oss med dina funderingar. Du skriver att du tänker på sex hela tiden och blir jättefort blöt mellan benen. Du skriver också att du känner att du behöver pulla flera gånger om dagen för att det annars känns som att du kommer svimma av kåthet.

Jag vill börja med att säga att det är vanligt i din ålder att tänka mycket på sex och känna sig kåt ofta. De flesta människor onanerar och det är inget konstigt alls att vilja göra det ofta. Du skriver att du upplever att det här är ett problem och du undrar om man kan äta medicin för att det ska bli mindre blött eller mindre tankar. Om du vill kan du vända dig till en ungdomsmottagning och få tips och råd. De möter dagligen personer med funderingar kring sex, kåthet och onani. Här har jag länkat så att du kan hitta närmaste mottagning där du bor. http://www.umo.se/Hitta-din-mottagning/

Om du har fler frågor eller funderingar så hör gärna av dig igen.

Ta hand om dig!
/Tjejjouren.se