Är redan sent på tåget.

Hej, jag är en 15-årig flata som är rädd att jag aldrig kommer få kyssa nån och va oskuld för evigt. Alla andra har pojkvän och crushes på folk i parallell klassen och skit, och jag har aldrig ens fått en crush på nån. Antar att det är pga finns ca noll lesbiskt utbud i den lilla håla jag bor. Tror att jag känt lite för en tjej i min skola som har fått min gaydar att flyga i taket (pga alla är så ofantligt straight där jag bor och jag är så trött på dem). Jag har aldrig varit kär och börjar undra vad det är för fel på mig. Det kanske bara är fysiskt omöjligt för mig o bli kär, och det är ju väldigt sorgligt i sånna fall. Dessutom känns det som att alla andra tjejer är snygga och luktar gott och har mjukt hår, och så kommer jag här med en frisyr jag inte är nöjd med och hårfärg som håller på att gå ur och finnar i ansiktet och inga curves över huvud taget. Ett ensamt och tragiskt skelettliknande, ful vandrande varelse (förmodligen luktar jag säkert svett också). Vem ska bli kär i mig liksom? Och om nån mot förmodan blir det, så säger ju ALLA över 20 att deras första kyss samt ligg var skitdåligt, så då kommer jag dö olycklig i alla fall. Dessutom tror jag dessutom inte att jag ens kände nåt på riktigt för tjejen jag nämnde innan, utan mer att jag gillade iden på att ha en riktig crush. Hennes personlighet är säkert inte ens nån so passar med min pessimistiska själ (jag tror hon är väldigt trevlig). Jag är dessutom långt ifrån ute i garderoben. Jag vet inte ens om jag kommer våga komma ut i gymnasiet. Jag har bra familj men vet ju inte hur det kommer va på den skolan (vilken skola det än blir, ska ju trots allt gå ut nian oxå). Ja gud, sorry för lång -ytterst- vag fråga, om det ens kan klassas som fråga. Mer en ängslig fundering. Förlåt

Svar

Hej! Vad modigt av dig att höra av dig till oss. Be inte om ursäkt, det finns inga dåliga frågor eller funderingar. Du beskriver att du är rädd över att inte träffa någon, dels för att du bor i en liten håla och för att du inte tycker ditt utseende är tillräckligt bra. Vi vill börja med att säga att det är vanligt att vara 15 år och aldrig kysst någon eller haft sex med någon, du är långt ifrån ensam.

Vi alla duger som vi är, det du ser som fult hos dig själv kan vara vad någon annan attraheras av. Attraktion samt kärlek handlar väldigt sällan om att hitta personen med det perfekta utseendet. Många människor blir attraherade av någon som pratar med en härlig dialekt, om de är bra på att kramas, spela fotboll eller är jätteroliga. Vi är övertygade om att du kommer hitta någon men låt det ta sin tid. Världen är full av människor som känner samma sak som du.

Om du är intresserad av att träffa nya människor kan du fundera på om du har något intresse, passa på att testa att gå med i en sport eller finns det kanske en teatergrupp i närheten av dig? Ta även till vara på att du börjar i en helt ny klass på gymnasiet där du kan lära känna massor av nya personer. Vem vet, kanske det lesbiska utbudet i din håla är större än du tror? Vi finns överallt!

Tveka inte på att höra av dig igen med ytterligare frågor eller funderingar.

Ta hand om dig och lycka till!

Kram, Tjejjouren.se