Anonym

Fråga från: Anonym

Hej! Jag är en tjej på 16 år och går mitt första år på gymnasiet. Sedan någon månad tillbaka har jag och en kille i min klass börjat skriva mycket till varandra och jag tror att jag börjar gilla honom. Vi skriver mycket och jag får ofta söta meddelanden från honom och det känns som att vi börjar bli mer än bara vänner. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska göra för fick nyss reda på att han va med en annan tjej på nyår vilket gjorde mig ganska besviken på nåt sätt. Hur ska jag tolka detta? Och hur vet jag om han gillar mig tillbaka eller om han bara flörtar och skriver likadant med andra tjejer? Kram

Svar

Hej! 

Tack för din fråga! Det kan vara både spännande och jobbigt när en inser att en börjar gilla en person. Det låter som att den här killen gillar dig eftersom han lägger ned tid på att skriva gulliga meddelanden till dig. Om du vågar kan du kanske berätta för den här killen att du gillar honom? Han kanske inte har förstått hur du känner för honom och därför skriver med andra tjejer? Du kanske kan skriva något i stil med: 

"Hej, hur är läget? Kan vi inte hitta på något efter skolan någon dag? Bara du och jag? *valfri emoji*."

Fortsätter han att skriva och umgås med andra tjejer på ett sätt som du känner dig obekväm eller osäker med så tycker jag att du ska ödsla tid på någon kille som visar dig den respekt du förtjänar. Om det nu är ett förhållande du är ute efter förstås. Lycka till!

Kram från Tjejjouren.se.